[]

Fethiye'deyim, ne yapayım ?

Birkaç gündür Fethiye'deyim, Ölüdeniz'den ve Kordon'dan kalkan tekne turlarına ve Dalyan turuna katıldım. Saklıkent'e gittim ve Kayaköy'ü gezdim. Cumartesi Jeep Safariye katılıp pazar döneceğim ama bana yarın ve cuma günü için iki etkinlik lazım. Yamaç paraşütü ve Dalaman Çayı'nda rafting var ama 120-150 tl civarında istiyorlar. 50-80 tl civarında verip katılabileceğim ne var arkadaşlar?




 
yav ver biraz daha yamaç paraşütü yap. oraya kadar gitmişsin. bak pişman olmayacaksın.


  • merhum  (22.06.11 12:56:09) 
kelebekler vadisine inebilirsiniz. çok zevkli yalnız dikkat etmek lazım, önceki sene sözlük yazarlarından biri oradan düşerek vefat etmişti.

gemiler koyuna gitmediyseniz orası da çok güzel.

geçen sene bungolowlarda 60 liraya kalmıştık çift kişi.
  • sotw  (22.06.11 13:00:47) 
dağcı değilseniz kelebekler vadisine yukarıdan inmeyi denemeyin,ölüdenizde küçük bir tekne vardır gün içinde vadiye gidip gelen, 5-10 liraya onunla gidebilirsiniz.
eğer yürümeyi seviyorsanız kayaköyünden gemilere giden yol üzerinde , 2-3 kmlik orman yolundan yürüyerek ulaşabileceğiniz af kule adında ,muhteşem manzarası olan bir manastır vardır.fethiye merkez caminin ordan kalkan dolmuşlarla gidebilirsiniz ,dolmuşcuya söylediğinizde sizi o yolun ağızında indirirler.
manastırın merdivenlerinden çıkarken dikkatli olun kenarlarında koruma yok ve oldukça yüksek.
  • bolungarvik  (22.06.11 13:09:31 ~ 13:14:23) 
ayrıca etkinlik dışında bir şey yapmak isterseniz akşamüstü 7 gibi balık halinin oraya gidin ister kendi balığınızı(veya ahtapot,kabuklular vs.) tezgahtan seçip pişirttirin isterseniz sadece şiparişi verin kendileri halletsinler.


  • bolungarvik  (22.06.11 13:24:53) 
merhum + 1 dostum Fethiye'desin ya. 50 lira daha verilir.


  • istanbul beyefendisi  (22.06.11 14:14:27) 
O zaman yamaç paraşütü ve af kule diyorum.. Af kule için güzel bir dalış noktası denmiş ayrıca. Dalış eğitimim yok ama sanırım dalış noktalarına götüren profesyonel ekipler var, onları bi araştırıp Fethiye'deyken bir de dalayım...


  • tiny toon  (22.06.11 14:39:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.