[]

Koltuk döşetmek ne kadar tutar?

Merhaba;

Evde bir adet yaklaşık 2,5x1 boyutlarında irice bir üçlü koltuk var. öğrenci evi olmasından mütevellit koltuk bayağı yıprandı.

Şimdi ben bu arkadaşı tercihen evde köpek olduğundan ve temizlemesi daha kolay olacağından yapay deri ile kaplatmak istiyorum. Evin karşısındaki döşemeci metresi 15 liradan yapay deri ve döşeme içinde 400 lira civarı alacağını söyledi.

İlk olarak bu fiyat çok mu uçuk?

Bir de bu koltuğu 500-600 lira verip kaplatmak mantıklı mı yoksa IKEA'dan 1.000TL civarına ektorp model L koltuk almak daha mantıklı mı olur?

Selamlar.

 
ben bir kaç ay önce tam tersini , suni deriyi kumaş yapmak istedim. benzer rakam çıktı. vazgeçtim. sonra aramalarım sonucunda istikbal baba koltuğu gördüm. ama deri. kumaş olanı yok. daha 3 gün olmadı bakalı. fiyatı ve kendisi bu. senin işini görürse değmez yaptırmaya.
www.istikbal.com.tr

  • ben smyrna  (22.06.11 10:16:46) 
@ben smyrna, arkadaş 3lü koltuk kullanıyor.


  • €xpolerer  (22.06.11 10:19:13) 
ben gecen hafta bi 3 lu kaplattım bir de tek koltuk döşemesi değiştirdim toplamda 600 verdim. bunu pendik te bir tavsiye sonucu buldugum adama yaptırdım, eldiven gibi oturttu 3lü koltuga pek memnunum.


  • turkppc  (22.06.11 10:35:40) 
ben tarlabasında bı koltukcuya, mınderını de yaptırarak 300 tl vermıs ıdım. fakat kuması imçden siz seçin alın, bunu kapla deyin.


  • fenerliyim ama feneri delgado  (22.06.11 13:18:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.