Giriş
(1)

öss ve tercih gibi

ardataskiran
İyi geceler, geçen sene alınan öss puanı ile bu sene herhangi bir güzel sanatlar fakültesine başvurmak mümkün mü ? Ya da bölümünden memnun olmayan biri sene kaybetmeden nasıl başka bir bölüme geçer ? teşekkür ederim.
İyi geceler, geçen sene alınan öss puanı ile bu sene herhangi bir güzel sanatlar fakültesine başvurmak mümkün mü ? Ya da bölümünden memnun olmayan biri sene kaybetmeden nasıl başka bir bölüme geçer ? teşekkür ederim.
0
ardataskiran
(22.06.11)
üniversiteler bazen açarlar kendi bölümleri arasında değişim. ama sorumlu olduğun dersleri vermen lazım geçtiğin bölümde bundada ister sene kaybet ister kaybetme sana kalmış
bide bölümde en iyilerden biri olman lazım bölüm değiştirebilmek için alıcakları adam sen olmalısın senden daha başarılı biri başvurursa geçiş yapacak kontenjan için senin iş nanay.
güzel sanatlardada bu böylemi işliyor bilmiyorum geçen yılın puanı işinide bence unut
0
snp_kubra
(22.06.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.