Giriş
(8)

ikinci dönemden beri okula gitmiyorum

yagmursuyunacorba
şu kredi ne zaman kesilir.
şu kredi ne zaman kesilir.
0
yagmursuyunacorba
(21.06.11)
kredi kesilmez. 4 sene boyunca alırsın. okuldan atılırsan kesilir herhalde ama.
0
tepedeki psychedelic adam
(21.06.11)
kredi kesilmez diye biliyorum, herhangi bir başarı şartına bağlı olmaması lazım. ama eğer burssa, okulun başarı koşullarına göre sınıf tekrarı oldugunda kesilir.
0
kakam gelmis olamaz mi
(21.06.11)
ben harcı yatırmadım. o zaman okuldan ne zaman atılırım ?
mesela ilk dönem not kayıtlarımı görebiliyorum ama ikinci döneminkini haliyle yok. sayfam bile gelmiyor. öğrenci bilgileri yok gibi bir şey diyor.
0
🌸yagmursuyunacorba
(21.06.11)
ankara üni, 2 senedir okuluma uğramıyorum kredi kesilmiyor, okuldan da atılmadım halen öğrenci görünüyorum belge lazım olunca öğrenci belgesi alıyorum oradan.
0
lord randal
(21.06.11)
lord randal bolum ne
0
madworld
(21.06.11)
gencler benim sorunla ilgilenin. Ankarada okuyan arkadas sen harci yatirmistirsin. Ben harci da yatirdim. Bu durumda ne olur ?
0
🌸yagmursuyunacorba
(21.06.11)
kredi okul bitince kesilir. disiplin suçu olmadığı müddetçe kesilmez ya da okulla ilişik kesilmediği müddetçe. hesabınıza baksaydınız?
0
hiçbirşeyyok
(21.06.11)
yarım dönemden bir şey olmaz merak etme, kredi de öyle dört sene sabit veriliyor. ben harç yatırmadım.
0
lord randal
(21.06.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.