[]

lübnana seyahat

leyleği havada gördüm,yerimde duramıyorum. hazır pegasus da kampanya yapmışken lübnana mı gitsem diyorum. vize derdi de yok. ne dersiniz? ortadoğu karışık ama lübnan nispeten sakin. kasım ortası yada ocak-şubat gibi planlıyorum. mevsim olarak uygun düşer mi? bilmem gereken başka şeyler var mı?




 
www.eksiduyuru.com

edit: o zaman mayıs-haziran en ideal aylar beyrut için, mayonu/bikinini al bir dk bile durma, ama konaklama çok da ucuz değildi yanlış hatırlamıyorsam.
yalnız vize yok diye aleykumselam diyip almıyorlar içeri, otel rezervasyon kağıdın elinde olsun havalanında zira görevli polis/asker ler biraz cins
  • cahit tomruk  (21.06.11 21:04:03 ~ 22:07:08) 
cahit tomruk; teşekkürler ama ben ikilemde değilim ki, beyrut için uygun zaman mı değil mi diye soruyorum..


  • halanne  (21.06.11 21:12:50) 
herhangi bir hafta sonu için bilet almayı düşündüğümden şunu sormuştum 1-2 gün içinde (git: 266524) fikir verebilir lübnan hakkında. kolay gelsin. :)


  • reducto  (21.06.11 22:01:50) 
bu arada aklıma geldi eğer daha önce israil e gittiysen lübnan a girişle ilgili sorun yaratıyorlar.

aynı şekilde lübnana da girişin gözüküyorsa pasaporrta havalimanında israil e girerken sorun çıkartıyorlar!!!
  • cahit tomruk  (24.06.11 15:09:17) 
ocak ayında beyruta gideceğim pegasus ile tek başıma, cuma akşamı çıkıp pazartesi sabahı dönücem.. düşünürsen mesaj at..


  • koskoca devletin adi osmanli lan  (24.06.11 15:38:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.