[]

adsl hızı

tarife: tt 8 mbit'e kadar sınırsız...

çeşitli speed test'ler sonucu hızım 1,02 mbit civarında bir şey çıkıyor her defasında.

Büyük ihtimalle bulunduğum konumun, şu zımbırtıya(adı aklıma gelmedi, trafo mu desem) uzaklığından kaynaklanıyor olsa gerek...

hal böyleyken, oturduğum yer değişmeyeceğine göre, ben 8 mbit'e KADAR olan tarifeye para bayılmak yerine, mesela 2 mbit sınırsız tarifeye geçsem benim için daha az para ödemek dışında herhangi bir değişiklik olur mu? zaten alabildiğim maksimum hız 1,02 iken?

 
2mbit sınırsız 63 lira değil mi daha fazla yani ?


  • saiko  (21.06.11 15:36:55) 
onu örnek olarak yazdım, bilmiyorum fiyatlarını da, sonuçta 1-2 fark etmez, en ucuzunu alsam da benim için bir değişiklik olur mu sorunun özü.


  • xenderoth  (21.06.11 15:38:12) 
1,02 mbit hız varsa 2 mbite geçmenin zaten bir esprisi olmayacak. 1 mbit sınırsıza dönmek gerek, onda da artık üye alımı yapılmıyor zaten


  • bonjurkes  (21.06.11 15:38:29) 
şimdi baktım da zaten 1 ya da 2 mbit gibi bir seçenek yok sanırım zaten... hay allah..


  • xenderoth  (21.06.11 15:41:36) 
zaten 8 mbps ile 1mbps arasında 6 tl gibi bir fark var, bir de sadece speed test'e bakmamak lazım, ayrıca bonjurkes dediği gibi 1 mbps'ye geçişler ve yeni üyelikler kapalı, şu anda kullanabileceğiniz sınırsız internet 8 mbps'ye kadar olanı.


  • ocanal  (21.06.11 15:45:29 ~ 15:45:35) 
ben olsam niyeti bozar uydunete geçerdim. ben öyle yaptım çünkü


  • bonjurkes  (21.06.11 15:50:59) 
3 tane farklı siteden dosya indir o şekilde ortalamalarını al. mesela ben 8mbit e kadar ile 800 ile indirdiğimi de biliyorum.o kaldığınız bölgeye göre çok değişir.

siz en iyisi ttnet i bırakın superonle veya biri tavsiyemdir. diyeceksiniz ki sonuçta hepsi tt alt yapısı. o da doğru ama yine de tt gibi 50 bağlantının olduğu mahalleye 50mb verip herkes aynı anda girmez o yüzden 8mb e kadar demiyorlar.
  • karaden  (22.06.11 01:21:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.