[]

nba playoffs 2008

ntv çok az maç gösteriyor.. tahmin ediyorum ntv spor da öyle.. digiturk'teki veya uydudaki yabancı kanallardan hangileri maç yayını yapacak, bilgisi olan var mı? bir de nba.com dan maç izlenebiliyor mu, nasıl? şimdiden teşekkürler..




 
nba.com'dan bir ücret karşılığında izlenebiliyor maçlar. nba league pass broadband şeklinde bir olay var. onun dışında sopcast durumları filan var izlemek için. onun haricinde de sürekli kırılmış nba league pass broadband linkleri yayınlayan siteler var. maç anında yaklaşık 10-15 saniyede bir güncelliyorlar forumlarda linkleri. şu anda siteyi hatırlayamıyorum ama sanırım ararsan bulursun kolayca.*

ntv ve ntvspor'a gelince de yayın programlarının haricinde maçlar da gösterir genelde bu iki kanal. ayrıca kablo'da nba tv var her gece bir maç veriyor. diğer türlü yabancı kanal işi de zor diye biliyorum.
  • teritori  (18.04.08 14:08:09) 
o nba league password'larını buradan ediniyorum ben. www.myp2pforum.eu
linkler sürekli güncelleniyo. tutturana kadar refreşlemen lazım, lakin espn, tnt ve nba tv gibi kanalların verdiği maçların linki olmuyo.ayrıca justin.tv diye bir şey var. oradan da canlı maç takip edebiliyosun.linkleri bulursun, bulamazsan ben veririm:), herhangi bi justin.tv nin sitesinde ekranın yanında bi chatbox oluyo, oradan millet birbirine yardımcı olmaya çalışıyor zaten. öte yandan işte kabloludaki nba tv her gün maç veriyor falan.sopcast den de bir çok maçın linkini üstteki verdiğim forumun her gününüe dair açılan başlıgındaki ilk sayfada bulabiliyorsun.
yazımı sonlarken ismet badem tandansı yakalamak adına ''dudaklarınızdan tebessüm kalbinizden boston celtics sevgisi eksik olmasın'' diyorum.
  • x factor  (18.04.08 15:10:25) 
amerika'da ulusal kanalda (espn, abc, tnt gibi) yayınlanan maçlar league pass'e dahil değil. playofflar da komple ulusal kanal olduğu için playofflarda league pass yok, p2p peşinde koşmak gerekecek. ntv normal sezonda haftada 1, playoff dönemlerinde haftada 2 maç gösterir genelde. uydudan izlenebiliyorsa bilmiyorum, bilen varsa iyi olur biz de öğrenirsek.


  • hulleci  (18.04.08 17:26:28) 
www.batug.org

$urda da yaziyor bir $eyler.
  • moroff  (19.04.08 02:11:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.