[]

Türkselle nereye kadar?

Malum piyasada 3 farklı gsm firması var. Türksel, vodafon ve avea. Avea'dan bir cacık olmaz orası belli.

Peki Türkselden Vodafone'a geçiş yapmak ne kadar mantıklı ? Fiyat performans olarak Vodafone, Türksel kadar tatmin edici mi ?

Türksel artık göstere göstere kazığı sokmaya başladı, bütün operatörler fiyatları ucuzlatırken Türksel aksine daha beter kitlemeye başladı.

Genç tarife diye bir karın ağrısı kullanıyorum, 300 dakika 29 tl, bir sms ten sonra o gün 100 sms bedava. 100 mb lık net paketi de 3 lira mı neyse artık.

Vodafone'un sitesini incelemedim ama genel olarak sormak istediğim şu, 9 senelik Türksel kullanıcısı olaraktan, Vodafone'a numarayı taşımak mantıklı mı değil mi ? Kalite ve fiyat olarak fikirlerinizi alsam?

edit : faturalı hat kullanmaktayım

 
dostum genç nar kampanyasına bakmanı tavsiye ederim, 20 lira karşılığı kendi tarifenden konusup mesajlasacagın 100 lira veriyor.


  • jemjum  (21.06.11 13:26:23) 
en az 7 sene avea kullandım. kıyı şeridinde gittiğim yerlerde, ki bu benim gezi rotamın %90'ını oluşturuyor, çekmemesinden ya da yunanistan'a hoşgeldiniz temalı mesajlarından gına geldi. ve sonunda turkcell'e geçtim. o zaman, konuşma kalitesi, çekim gücü, 3g lisansları vs ne demekmiş anladım. bütçeni çok zorlamıyorsa hiç avea, vodafone uğraşma derim.


  • yaarock  (21.06.11 13:33:00) 
ahahah bana da mesaj geldi turkselden: 300 mb internet 300 dk konuşma 300 sms ayda 29 tl ye üstelik yıl sonuna kadar sabit fiyat!!!111!!bi1!!

benim kullandığım tarife; 1 gb internet 500 dk heryöne 1000 sms 19 lira! avea. tmm kötü çeker gibi oluyor ama aradaki farkı görüyorsun. 12 ay boyunca.

uzun süredir voda kullanıyordum (yeni geçtim aveaya) o da eminim ki türkselden iyidir. sonuç: türksel kazıkçı olooomm!!!11!!!
  • dieselsingle2  (21.06.11 13:35:42 ~ 13:37:16) 
turkcell kadar kaliteli bir firma daha görmedim 10 yıldır turkcell kullanıyorum.


  • cunku kardes degiliz  (21.06.11 13:56:54) 
İki ay önce Turkcell'den Vodafone'a geçtim, benzer sebeplerle. Bir süre Avea'yı da ikinci hat olarak kullanmışlığım var. Avea çoğu yerde çekmiyor, ama Vodafone'da henüz bir sıkıntı yaşamadım, ki bu iki ay içinde yurtdışı dahil oldukça seyahat etmem gerekti. Sadece her yerde 3g'si çekmiyor, o da interneti deli gibi kullanıyorsan fark ediliyor.


  • opucuk baligi  (21.06.11 14:01:50) 
turkcell iyi olabilir ama cidden çok kazık. sen 300 dk ve sms kullanıyorken ben 30 liraya 2000 dk kullanıyorum. çook da uygun. sahilde de süper çekiyor. ben hiç problem yaşamadım. tüm akdeniz ve egede bulunmama rağmen adalarda bile çektiğini biliyorum. avea ilk kurulduğundan beri kullanıyorum (aria ve aysel birleştiğinden beri). vodafon çok çekme prblemi yaşıyor. izmirde en merkezi yerlerde bile çekmiyor.


  • bıdıbıdı  (21.06.11 14:39:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.