[]

Opera Browser - Piç Piç Sorunlar

Ya şimdi ben bu operaya daha öncede geçmiştim sonra chrome'a geri döndüm 11 mi ne çıkmış hadi bi bakayım diye açtım. Bookmarklarımı aktardım falan. facebook dışında logosu gelen olmadı bende yanında yazıyla kullanmayı sevmiyorum.

Logolar için biraz araştırma yaptım ama aptal saptal yok o resmi indir şurdan şöyle yap gibi manuel bir çözümle karşılaştım. Daha basit kendisi algılamalı bişey yok mu chrome gibi ? Manyak mı ki bu opera ?

Bide ekşide entry girerken de şu oluyor , tam bu yazı yazmak için text box kısmına tıkladığımda sağ tarafa anlamsız beyaz bir kısım geliyor ve entrylerin kısmını başlıkların altına kıstırıyor ve yazı yazmaya izin verdirtmiyor. Acayip sinir oldum. çözmeden yatmamam lazım bi help!

 
logo olayı bookmark'ları aktardığın için olmuş. siteye normal (her türk genci gibi google'layarak) girip öyle eklemelisin ki logo gözüksün.

opera 11 süper manyak bi şey olmuş hakkaten.

entry girerken sorun yaşamıyorum.
  • aksasu  (21.06.11 06:53:38) 
enteresan bir şekilde sorun kendi kendine yada aşağıda yazdığım olayla çözüldü.

opera'dan tam vazgeçmiştim. sağlıklı da bir cevap alamayınca.

Sonra default browser'ı chrome yaptım tekrardan. bu akşam tekrar girdim ve bookmarklarıma tek tek tıkladım. gmail ve diziport hariç hepsi geldi. sonra gmail'in sekme kısmından sürükleyip bookmark çubuğuna bıraktım ve onun da logolu hali eklendi. diğerini de sildim

sorun yok şuanda. teşekkürler tesadüf!
  • afrodizyak etkisi  (23.06.11 01:45:49) 
vay anasını !! :)


  • aksasu  (23.06.11 02:08:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.