[]

göztepe köprüsünden kadıköy e en yakın hangi yön.

e-5 göztepe köprüsünün altından kadıköy yönünden arabayla gittiğimizi varsayalım.

dümdüz sonuna kadar e-5 te devam edip haydarpaşa üstünden mi beşiktaş iskelesinin oraya gitmek daha rahattır? yoksa e-5 ilk kadıköy sapağından sapıp fenerbahçe stadına gelmeden kadıköye sapıp söğütlüçeşme ve boğa üzerinden mi beşiktaş iskelesine gitmek daha rahattır?

akşam saat 6 gibi, hem trafik hem de yol uzaklığını hesaba katarak cevaplarsanız sevinirim.

 
tepe natiliusun oraya doğru kıvrılan yola girin. 2ci sapak. (fenerbahçeden önce, minibüs caddesinden sonraki sapak) tepe natiliusa giden yol.
soldan devam edin minibüs caddesine girmeyin ilerki ışıklardan sola girin misakı milli sokaktan aşagı devam edin (girişinde çeşme olan sokak) rıhtıma yakın bi yerlerden sola devam edin akbankın olduğu köşeye çıkarsınız.

akşam trafiğinde arabayla en hızlı yollardan biri bu.
  • orpheus  (20.06.11 17:17:50 ~ 17:18:45) 
haydarpaşa üzerinden gitmen daha sağlıklı.

baktın e-5 çok fena, tıkalı. akmıyor. nautilus'e/koşuyoluna doğru iner gibi yaparsın. kadıköy üsküdar dolmuşlarının izlediği güzergahı biliyorsundur muhtemelen, o güzergah üzerinde nautilusu geçtikten sonra ilk sola saparsan tekrar haydarpaşa üzerinden gidermiş gibi askeriyenin oradan bağlanırsın yola.

edit: orpheus'un söylediği yol da mantıklı ama o sokaklarda büyümüş, 20 sene orda oturmuş biri olarak uyarayım. sola doğru kaçan sokaklardan birinde ters bir yerde kilitlenme olursa yarım saat kurtulamazsın. onu da göz önüne al.
  • sozlukte kullanmak istediginiz nick  (20.06.11 17:18:17 ~ 17:25:05) 
@ orpheus; hiç bişey anlamadım : ( şeyi mi diyorsunuz? kadıköy sapağından değil de salıpazarına gelmeden önceki söğütlüçeşme nin oralardan girmemi mi?

@ skin; hım o da bir alternatif evet.
  • cedric tweedledee  (20.06.11 17:27:46) 
orpheus'un tarif ettiği yolu anlatmaya çalışayım.

kartal-kadıköy minibüslerinin iskeleye inerken boğaya gelmeden önce yukarıya saptıkları yokuş var ya, o yokuşu çıkınca solda çeşme var. girişinde çeşme olan sokak diyerek kastettiği sokak o, oradan devam ettin mi ilkokul var solunda, ilkokulu geçtin mi ilk sola giriyorsun. sürekli sol tarafa doğru sokak gördükçe girerek ilerliyorsun. :)


edit: tepe nautilus'ün oraya doğru kıvrılan yol da kadıköy sapağı, orda 3 sapak mevcut biliyorsun. 1i evlendirme dairesine çıkıyor, 2.si stadın yanından nautiluse doğru gider gibi, 3.'sü de caddebostan yoluna çıkıyor ya orası işte. söylediği gibi 2. sapaktan girip dümdüz ilerler, dörtyola gelince de sola kıvrılırsan o çeşmeye varcaksın zaten.
edit 2: ben kadıköy sapağını kullanırım normalde, ama akşam 6 gibi köprü trafiğini de göz önünde bulundurursak tavsiye etmem.
edit 3: çorba oldu, sözlük yada buradan mesaj atarsan kafan karıştıysa yardımcı olabilirim. :)
  • sozlukte kullanmak istediginiz nick  (20.06.11 17:32:45 ~ 17:36:44) 
tamamdır belirledim kendimce yolu. teşekkür ettim yardımlar için.


  • cedric tweedledee  (20.06.11 17:47:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.