(4)
firebug ve dosyalar içinde kelime arama
tepedeki psychedelic adam
1 - firebug'da bir elementi tıklıyoruz (inspect), html ve css dosyalarında nerde olduğumuzu gösteriyor mesela. ama css dosyasının ismi yazarken html dosyasınınki yazmıyor. ya da ben mi göremiyorum, yazmaz mı bi yerlerde?2 - firebug'tan bağımsız olarak birden çok text dosyasının içinde bir kelimeyi n
1 - firebug'da bir elementi tıklıyoruz (inspect), html ve css dosyalarında nerde olduğumuzu gösteriyor mesela. ama css dosyasının ismi yazarken html dosyasınınki yazmıyor. ya da ben mi göremiyorum, yazmaz mı bi yerlerde?
2 - firebug'tan bağımsız olarak birden çok text dosyasının içinde bir kelimeyi nasıl aratabiliriz?
0
tepedeki psychedelic adam (
20.06.11)
valla sorunu pek anlayamadım sabah sabah ama ben ne arasam buluyorum css dosyasında firebug ile aradığım zaman.
0
cunku kardes degiliz
(
20.06.11)
dediğim gibi seçtiğimiz şeyin hangi css dosyasında hangi satırda olduğu yazıyor ama, html dosyasıyla ilgili aynı bilgiler görünürde yok. acaba görmediğim bi yerde mi diyorum. css'te bi sorun yok yani.
0
🌸
tepedeki psychedelic adam
(
20.06.11)
1- yok. gerek de yok.
2- birçok
ide veya notepad++ bu işi yapabiliyor.
0
evet dosya ismi gerekli olmayabilir de satır numarası gayet gerekli gibi geldi bana. ayrıca notepad++'ta varmış evet fark etmemişim onu.
0
🌸
tepedeki psychedelic adam
(
20.06.11)