(6)
Windows dvd'si boot'ta gorunmuyor
elimde bir windows 7 dvd'si var. bilgisayara takıp setup'ı çalıştırdığımda windows'u kurabiliyorum ama boot'ta öncelikli seçenek cd olmasına rağmen boot sırasında cd'yi görmüyor geçiyor.yeni bir windows 7 cd'si indirmek dışında, ne yapabilirim? varolan cd'yi bootable yapamaz mıyım?
elimde bir windows 7 dvd'si var. bilgisayara takıp setup'ı çalıştırdığımda windows'u kurabiliyorum ama boot'ta öncelikli seçenek cd olmasına rağmen boot sırasında cd'yi görmüyor geçiyor.
yeni bir windows 7 cd'si indirmek dışında, ne yapabilirim? varolan cd'yi bootable yapamaz mıyım?
0
bios destekliyorsa usb'den kurabilirsiniz. (bkz:
#19294964)
0
usb'den ubuntu kurmayı denedim geçende ama öncelikli seçenek USB olmasına rağmen görmedi usb'dekini de. şimdi diyeceksiniz ki "olm pc bozuk olmasın", ı-ıh, xp kuruyordum rahatlıkla boot'tan.
0
USB'den kurulum yaparken USB'yi Ubuntu kurulumuna göre biçimlendirmiştiniz değil mi? Muhtemelen yapmışsınızdır da, ben yine de sorayım. :) Genelde basit hatalar oluyor böyle durumlarda.
0
valla, ubuntu ofişıl sitesindeki instructions'a göre yaptım her şeyi.
0
bilgisayarın markası ne?
0
Casper, anakart da Foxconn
0