[]

avmigreni nasıl bilirsiniz

ben de bu ilacın garip etkileri olmaya basladı. 1 ay önce binde bir çıkan migren ağrılarım bunu aldıktan ve kullandıktan sonra daha sık çıkmaya başladı.

sizde de oluyor mu böyle ?

bir ne önerirsiniz migren için =? ( mesela simdi )

 
yesil elma su karanlık sessiz ortam masaj bır de soguk tamponlar cok ıyı


  • mirac  (20.06.11 03:25:49) 
geçtiğimiz kış migrenimle ilgili olarak kabus gibi bir 5-6 ay geçirdim. birkaç farklı doktora ve bölüme gittim ( 9 eylül baş ağrısı merkezi falan da dahil ), tamamı da avmigran kullanmamamı söylediler. beni çıldırma noktasına getiren yan etkileri olan başka başka ilaçlar verdiler lakin ben en fazla faydayı aile hekimimin tavsiyelerinde buldum. bir süre düzenli bir şekilde magnezyum tablet, melatonin kullandım. şimdi magnezyum tableti ara ara kullanıyorum, soda tüketmeye çalışıyorum, mevsiminde vişne'de bol magnezyum var imiş ayrıca. ataklarım inanılmaz hafifledi ve araları açıldı. bir de migrex v.b. ilaçları kesinlikle ayda 3 taneden fazla almayın dedi. normal ağrı kesiciler verdi 3 çeşit. her bir atakta başka birini kullanın diye belirtti.

mirac+1 , ılık bir duş, bol bol su tüketmeye çalışın. mentollü şeyler de iyi gelebiliyor, ben şakaklarıma vicks sürüyorum mesela. çok şiddetliyse acile gidin, iğne yapsınlar.

yine de belirtmekte fayda görüyorum; migren herkeste çok farklılık gösterebiliyor, tetikleyen gıdalar v.b. açısından, bir uzmana görünmeniz en iyisi.
  • Phoebe  (20.06.11 07:51:47 ~ 07:52:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.