[]

sizcede biz üvey miyiz...?

sorum size ekşi sözlük yazarları... nedendir bu sınıf ayrımı... sizin mertebenize ulaşabilirmiyiz.. bizide içinize aldığınız için teşekkürler..ekşi yazarları..




 
ulaşamazsınız malesef. evet üveysiniz.


  • ykyt  (19.06.11 18:37:13) 
askjhd olm büyütmeyin lan şu yazarlık mevzusunu.

edit: mertebe ne alaka amk
  • ronaldo17  (19.06.11 18:40:04 ~ 18:45:26) 
içimize mi almışız?


  • falandankorkmamfilandankorktugumkadar  (19.06.11 18:48:24) 
dışarda kimse siklemiyor sözlük yazarlarını. en iyisi inci sözlük yazarıyım birinci nesilim diye söyle.


  • cunku kardes degiliz  (19.06.11 18:50:54) 
hangi mertebedeyiz ki? söyle de övünülecek bir şeyse övünelim ezikliğimiz gitsin.


  • mea maxima culpa  (19.06.11 18:52:47) 
(bkz: dışı seni içi beni yakar)
ilave: adam haklı bence bir yönden, duyuruda ne zaman can sıkıcı bir şey olur, parmaklar biz internet kullanıcılarına döner, bu şekil bir ayrım yanlış.

  • g7mor  (19.06.11 18:53:00 ~ 18:58:49) 
nolmuş lan vukuat mı var?
yazarlığın pek bi primini göremedim ben bugüne kadar. takılıyorz işte.

  • zunuduko relkirbet  (19.06.11 19:02:05) 
@g7mor olay şu ki internet kullanıcıları arasında hatırı sayılır bir miktarda burda tanınmak istemeyen sözlük yazarlarının sahte hesapları olduğunu biliyoruz.

o sebepten vukuat çıkınca internet kullanıcılarına laf gidiyor. adam kendisini deşifre etmeden anonim olarak trollük yapıyor, pis sorular soruyor.
  • mea maxima culpa  (19.06.11 19:08:48) 
nicklerinizde kelimeleri birleştirmişsiniz bırak soru ekini.. bütün sorun bu muydu?tamamtamambuldum vb. gibi... ezik olan siz değil biz oluyoruz.. trollük yapmıyorum.. olayı anlamaya ve mantık bulmaya çalışıyorum hepsi bu


  • Barbunya2  (19.06.11 23:36:33) 
@barbunya2 bence son cevabında her şeyi karıştırdın, batırdın. ne yazmışsın öyle karışık-kuruşuk?


  • mea maxima culpa  (20.06.11 00:37:19) 
adam haklı beyler. yani son derece masumca sormuş anladığım kadarıyla. neden kullanıcılar ve ekşi sözlük yazarları farklı demiş.

artık internette o kadar çok dil bilgisi (bunu ayrı yazdıran tdk'ya sokayım) hatası var ki, burada kendisinin yaptıklarına saldırmak hoş değil bence. en azından herkez falan yok çok şükür. felan da yok. oh mis.

cevap vereyim duyurunuza: bence hukuki açıdan bazı şeylerden yırtabilmek için ayrı olmalı hesaplar. yani dışarıya kapalı duyuru olayı olmaya devam etmeli.
  • sen git ben geliyorum  (20.06.11 01:47:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.