[]

kızlar hakkında

efendim şimdi bir sorayım. kızları etkilemenin yolları nelerdir? bir kızın benden hoşlanmasını nasıl sağlayabilirim? nasıl davranmalıyım neler yapmalıyım? ben bu konularda çok kötüyüm hiçbir şey bilmiyorum yardım edebilir misiniz??




 
arkadaşım bir kız 2-3-4 ve ya çoklu kişilerden aynı anda hoşlanırsa senin kızı kapma oranın düşer?(bir kızın BİZden hoşlanmasını nasıl sağlayabiliriz?)


  • qrsha33  (19.06.11 01:36:10) 
işinde ya da herhangi bir alanda başarılı olursan eğer, kızların dikkatini çekersin. şahsen ilgilendiği bir alanda ya da en basiti, hobi olarak uğraştığı bir konuda yetenekli olan erkekler onlardan hoşlanmamı sağlamasa da dikkatimi çekmeyi başarmıştır hep.

edit: belki de istisnayım.
  • letheavendangered  (19.06.11 02:09:16 ~ 02:09:35) 
elbet biri yapacaktı, üzgünüm ama..


montla sıç
  • gozyakansakiz  (19.06.11 02:35:11) 
nezaket. nazik erkekler her daim kızların dikkatini çeker. çünkü bu coğrafyada yok denecek kadar azlar.


  • be forever young  (19.06.11 02:37:48) 
ohoo para be abicim, ve şık giyinmek, pahalı şeyler giy kullan taşı, tapsınlar. bilimsel bir gerçek bu kaynak ben değilim yani. zengin görün yeter.


  • karlmarx  (19.06.11 02:48:38) 
be forever young çok haklı.
nezaket, entelektüel birikim ve saygınlık. bunların bir arada bulunduğu bünye süperdir.

  • girl in a coma  (19.06.11 03:25:07) 
insan ol. şefkatli ol, düşünceli ol, saçma sapan davranma. elbet biri fark eder.


  • boo ya moon  (19.06.11 08:56:35) 
(bkz: 4 s kuralı)


  • meymun  (19.06.11 10:10:10) 
Abuk subuk hareketler yapma,kendin ol, dislerini firçala, yere tükürme, saçini inek yalamiscasina jöleleme..


  • hayatkafe  (19.06.11 16:34:16) 
@gozyakansakiz, biliyorum onu :)

@boo ya moon, beni kimse fark etmiyor :(

@hayatkafe, abuk subuk hareketler yapmam, her zaman kendim gibi davranırım, dişlerimi her gün fırçalarım, yere tükürmem, jöle kullanmıyorum...

ayrıca cevaplayan herkese teşekkürler :)
  • o.f.sarikaya  (20.06.11 20:40:49) 
kendin ol, insan ol yeter.
doğal ve rahat davranırsan içindeki beyaz atlı prensi görmelerini sağlarsan kimseden eksiğin yok.
audiyle kız tavlayanın aşkına tüküreyim.
sırf paralı diye bir erkeği sevenin ecdadını...
  • 9kuyruklukedi  (20.06.11 20:48:48 ~ 20:49:21) 
nasıl davranırsan davran bugün yarın ne b.k olduğun ortaya çıkacağından hayalkırıklığı yaratmamak adına kendin ol.


  • 9kuyruklukedi  (20.06.11 20:53:15) 
hepinize laflar hazırladım.
yukarıda anlatılan nezaket, bir alanda başarı, iyi giyinen vs. benim sağladığım özellikler ama şu güne kadar pek bir faydasını göremedim. yani bunlar tabiki önemlidir ama daha başka etkenler var.

öncelikle, tip önemli değil dense de bence karşı cinsin dikkatini çeken en önemli şey bir insanın güzel-yakışıklı olması. onun dışında deli gibi konuşman lazım. her ne kadar bilgili kültürlü olsan da konuşup kendini iyi satamazsan bir işe yaramıyor bunlar. alçak gönüllülük falan yalan. çok yakın zamana kadar hep alçak gönüllüydüm kendi iyi yönlerim hakkında konuşmaktan kaçınırdım falan. yalanmış. eskiden hiç dikkat çekmezken şimdi biraz biraz dikkat çekiyorum sanırım. oha lan insanlardan nefret ediyormuşum yazarken ellerim titredi:)
  • zunuduko relkirbet  (20.06.11 21:22:13) 
@9kuyruklukedi, her zaman kendim olmaktan yanayım. beni görmelerini sağlamak için ne yapmalıyım mesela. öyle durup dururken bir şey olmaz sanırım...


  • o.f.sarikaya  (20.06.11 21:25:18) 
@zunuduko relkirbet, tipim idare eder ama etrafımdakilerin de dediği gibi biraz az konuşan biriyim. çok fazla ön plana çıkmam hayatımda. benim kaybettiğim taraf bu galiba.


  • o.f.sarikaya  (20.06.11 21:30:16) 
-sanırım kendin olduktan sonra mesele göz kontağı kurmakta ve ayı olmamakta.
-bakarsan baktığın farkedilir dikkat çeker ve senin de bakılma şansın artar.
-yeni sulara dalga açmayı sağlayıcı tesadüf ve fırsatlar da kaçırılmamalı.
-zaten ilgini farkettiği halde kaçan kızdan sen de kaç.
-sana karşı boş olmayan birini ise anlayabilirsin ve ona yoğunlaşırsın.
-sen yoğunlaşırsan, nazla da olsa o da yoğunlaşır.
-her kız her erkeğe bakmayacağı ve her erkek de her kızı ayartamayacağı için doğa senin için de o muhteşem (!?) dengeyi kuracaktır.

mutluluklar dilerim yeni ilişkinde.

ha bir de şuracığında her daim pırpır eden aşka hazır bir kalbin olsun demeyi unuttum.
  • 9kuyruklukedi  (20.06.11 21:45:11) 
@9kuyruklukedi, gerçekten çok güzel yazmışsınız. tam olarak istediğim şey böyle bir cevaptı. çok teşekkürler. bu arada hep aşka hazır bir kalbim var :)


  • o.f.sarikaya  (20.06.11 21:55:08) 
beni hiç kimse sevmiyor :/


  • o.f.sarikaya  (27.02.13 01:07:36) 
şans işi hocam bunlar, hedef belirlediğin kız seni severse sever, sevmezse kırk takla at yine sevmez. brokoli gibi hocam işte, kimi sever kimi sevmez, herkesin şahsi argümanı vardır. mantıklı sebebini bi yere kadar arayabilirsin. zaten kelin ilacı olsa kendi başına sürer. kim biscolata erkeği gibi bütün ilgiyi hortumlamış, herkes sap la burda.


  • maidenhead  (27.02.13 01:13:39) 
yakın, samimiyetlerine güvendiğin arkadaşlaına vücut dilini sor, eğer uzun süreli bir sıkıntı var ise sorun vücut dilinden kaynaklanıyor olabilir, insanlara farkında olmadan "yaklaşanı skerim" mesajı ya da benzer bir mesaj veriyor olabilirsin.

yeni ortamlara gir. hobi edin, bir şey yap, farklı insanlara tanışma yolları kovala.

kimse kimseyi çok sevmiyor zaten, o kadar dert etme.
  • uzay  (27.02.13 01:15:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.