[]

neden bu kadar şikayetçi insanlarız?

yaşamı şikayetten bahsetmiyorum. karşındakinin en ufak hatasında şikayete koşmaktan bahsediyorum.
iş yerimde her gün onlarca şikayet alıyoruz ve ele avuca gelir kısmı yüzde yirmi ancak.
empati yoksunu bir millet mi olduk?
duygularımız mı köreldi?
yoksa hep mi böyleydik de ben ilk kez bu kadar yoğun şahit olduğumdan mı gözüme battı?
çok canımı sıkıyorlar yeaaa
dertleşmek istedim, yorum da alayım dedim.
tşkk

 
çünkü firmaların %90 ı herhangi biryere şikayet edilmedikçe işlerini doğru düzgün yapmıyorlar. 5 günde yapacakları işi şikayet alınca 1 günde yapabiliyorlar.


  • bugax  (18.06.11 23:00:34) 
hayata dair hayal kırıklıkları. bir şeyi kafanda hayal ettiğin şekilde bulamazsan bu sende hayal kırıklığı yaratır. hayal kırıklığı = öfke = eleştiri.

edit : tabi bunları iş güç ile alakalı söylemiyorum. temel olarak insana dair.
  • coding4life  (18.06.11 23:00:51 ~ 23:01:38) 
@bugax, kastım doğru yapılmayan işi şikayet değil; en olmadık, ufacık, göz ardı edilebilecek hataların bile şikayet edilmesi. işini doğru yapmayanı etsinler, bu hakkı zaten herkesin


  • somethinginthewayshemoves  (18.06.11 23:06:52) 
firmaları şikayet etme işinin içinde biraz da ego tatmini olduğunu düşünüyorum. ego doğru kelime olmayabilir ama bunun gibi birşey. kendilerini daha iyi hissediyorlar sanırım.


  • amortisman  (18.06.11 23:20:29) 
bir de şu var tabi senin için ufacık ve göz ardı edilebilecek bir şeyken karşıdaki insan için öyle olmayabilir. özellikle insan, işin içindeyken bazı şeylerin çok küçük olduğunu düşünüyor ama karşındakiyle aynı durumda sen olsan belki senin için de büyük bir şikayet nedeni olacaktı aynı durum.


  • kalimotxo  (18.06.11 23:30:32) 
arkadaşım para artık o kadar değerli ki adam ekmek bile alırken afra tafra yapacak bişeyler buluyor.


  • korg  (18.06.11 23:31:41) 
İşyerinde ayak kaydırmak için şikayet ederler.

Diğerlerinin söylediği gibi, iş yaptırmanın kolay yollarından biri de şikayet etmek olabiliyor.
  • sourlemonade  (18.06.11 23:36:02 ~ 23:54:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.