[]

koltuk altı için öneriler??

sevgili hijyenikler. yaz geldi ter sorunları daha bi artmaya başladı. koltuk altı için rexona extrem'in deodorantını kullanıyordum. artık deodorant kullanmak istemiyorum. roll on ve sticklerin pek faydası olduğu da yok. sorular şunlar:

- depitak vb ürünlerin kremlerini kullanıp memnun olan var mı? sanırım bir hafta ter kokusuna engel oluyormuş.
- bu ürünlerin yan etkisi var mıdır, sağlıklı mıdır?
- kullanıp önerdiğiniz başka şeyler var mıdır?
everybody danke ;)

 
deotak var her duştan sonra sürerim, renksiz kokusuz bir krem. çok etkili ter kokusunu bildiğin sıfırlıyor. tavsiye ederim, içinde alüminyum olduğu yazıyor ambalajda, ciltten emilir mi hiç bilmiyorum. iki yıldır kullanıyorum. reklamlar bitti :)


  • karlmarx  (18.06.11 00:25:00) 
"kristal" dediği bir şey (taş?) kullanıp çok memnun olduğunu söyleyen bir arkadaşım vardı.

aktara sorulabilir sanırım.

edit:

www.eskisehirburada.com
  • magara adami  (18.06.11 00:25:59 ~ 00:33:35) 
şahsen stick değil, ama roll-on kullanıyorum. genelde nivea.
ama pudrasız olanlardan. çünkü pudra derinin nefes almasını önler.

bu ter kokusunu önleme ürünlerini kullanmadım.
sanırım içerikleri farklı farklıdır. bence derinin nefes almasını en az engelleyeni seçmelisin.

çünkü terlemek gerekli biliyorsun. ve terlememek de son derece sağlıksız.
bu arada daha dün gece dr. oz, programında (ki nedense kendisine antipatim vardır gerçi), ter kokmamak için koltuk altınızı sürekli tıraş edin önerisinde bulundu. çünkü kokuya neden olan bakteriler kıllarda daha çok barınıyor. gerçi yaz geldi zaten, ama ek bilgi olsun :p
  • blatta hiberna  (18.06.11 00:27:56) 
@mağra insanı
bilimsel çözmeyi tercih ederim. zaten bi kişiye uyan bişey d,ğerine uymayabilir.

@blatta hiberna
nivea bende hiç işe yaramıyor. sürekli traşlıyım. metobolizmam nasıl çelışıyorsa pudrasız herhangi bişeyin fayda verdiği yok :/
  • ilkinci  (18.06.11 00:33:49) 
niveanın yeni black&white serisi şimdiye kadarkilerin en iyisi bence


  • psikoceo34  (18.06.11 00:39:54) 
deotak kullanıp da memnun olmayan görmedim. şiddetle tavsiye ederim.


  • alcapon  (18.06.11 00:40:07) 
o kristal dedikleri şey şapa benziyor.. bilimsel olark çözmek istiyorsan. ilk önce yediklerine dikkat et. baharatlı, soğanlı çok et yeme. parfümle falan olmaz antibakteriyel bir şeyler sür koltuk altına hiç olmadı botoks yaptır.


  • mr fusion  (18.06.11 01:34:44) 
bilmiyorum bulabilme şansınız var mı ama ralph lauren polo blue' nun deodarantını kullanmanızı öneririm. fiyat olarak pahalı fakat gerçekten terlemeye ve kokuya karşı oldukça işe yarıyor öyle dandik nivea lar falan gibi değil. ürün bu :
www.amazon.com free shoplarda bulabilirsin sanırım.

  • slap  (18.06.11 02:32:38) 
roll-on'larla geçmesi tam bir hikaye bana göre. kursept diye bir krem var, eczanelerde satılıyor. her banyodan sonra (2 günde 1) sürüyorum, koku moku yok. doktora sordum, herhangi bir zararı da yok dedi.


  • letheavendangered  (18.06.11 02:46:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.