[]

dizi önerisi

sevgili ekşi duyuru ahalisi;
şimdi benim yarın sınavım var boş durdukça sürekli onu düşünüyorum bana dizi önerin.house gibi konsept aynı konu farklı olmasın,komedi de olmasın,lost,prison break izledim,sevdim.spartacus'ü de sevmedim.diğer izlediklerim hep o formatta olduğu için yazmadım.



 
flashforward var, böyle aksiyonlu falan.


  • geven kafa  (17.06.11 19:44:00) 
yarın sınavın varsa bence film falan izle şimdi diziye bağlanıp geceye kadar izlersin falan


  • dynamic0de  (17.06.11 19:48:35) 
game of thrones diyorum.. beğenmezsen gel..


  • dellydenis  (17.06.11 19:51:41) 
game of thrones +1


  • dragon1653  (17.06.11 19:54:12) 
fringe'i izledim o da bir bucuk sezon o formattaydı.aslında game of thrones aklımdaydı promolarına falan bi' bakıyım ilgimi çekecek mi.


  • bblainn  (17.06.11 20:19:31) 
game of thrones, camelot...

ama madem yarına kadar, lost room isimli mini seri var, sci-fi, fantastik, gerilim karışımı, 5-6 bölüm galiba, o da çok güzeldir...
  • nucleon  (17.06.11 21:11:08) 
  • nickini vermek istemeyen yazar  (17.06.11 22:28:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.