[]

hizmetlerinden memnun kaldığınız kredi kartı

"hepi topu iki harcama yapıyosun iki para yatırıyorsun" demeyin. bunun telefonla araması var, internet şubesi var şusu var busu var.
yapıkredi ve işbankası iyi onları kullanıyorum zaten. akbank berbat ki (bkz: aklı olanın akbank'dan uzak durması)
şimdi de garanti düşünüyorum (o kadar kartı götüme sokmuyorum efendim, taksit neyinde işe yarıyor)
ama derseniz ki "şunun şusu süper" onu da bir inceleyeceğim. diyeceğim budur. yardımlarınız için binlerce teşekkür ederim. tanrı hepinize bol bol bonus çip sevaplar nasip eylesin. amin.

 
finansbank giyim alısverişinde işime yarıyor benim.puan,ekstra taksit vs vs.


  • demoniclewinsky  (17.06.11 16:58:32) 
öğrenciyseniz eğer cardfinans go, yapıkredi play üstüne tanımam.


  • psikoceo34  (17.06.11 17:37:22) 
world puanları iyi taksitleri için her yerde posu var ama bi geciktirdin mi ödemeyi faizlerin en kazığını sunuyorlar sana. bende iş bankası ve ziraat maximum var. çook memnunum.


  • bıdıbıdı  (17.06.11 20:56:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.