[]

Beyinde dönen şarkıdan kurtulmak

Her seferinde en sevmediğim şarkılardan bir şarkı başlıyor dönmeye. Durduramıyorum. Şu an dönen şarkı bir şarkıcıya bile ait değil. Feysbuk'ta iki teyze söylerken duymuştum. Hemen de ezberliyor beynim. Yerleşti gitmiyor. Nasıl kurtulunur? Tavsiyesi olan var mı?




 
başka bir şarkıya eşlik et.


  • oblitus  (17.06.11 15:51:57) 
başka şeyler düşün ama kendini kasma!kuş,ağaç,çiçek,böcek vb.şeyler düşün.spor yap ve yaparken başka sevdiğin müzikler dinle.


  • furkanemir  (17.06.11 16:01:18) 
www.facebook.com
gitmiyor. neyse gidene kadar dinlicem. dinlemez olaydım.

  • 9kuyruklukedi  (17.06.11 16:04:53) 
bana da sınav esnasında geliyorlar.hiperaktivite bozukluğu var mı?bir şeylere konsantre olamama, bir noktaya odaklanamama gibi problemler filan? ondan da olabilir yani


  • manifeste  (17.06.11 16:10:42) 
  • madyb  (17.06.11 16:11:20) 
inanılmaz konsantrasyon başarısı olan bir insanım.
altlı üstlü kavşakta iş çıkış saatinde soru çözebilir, kitap okuyabilir, anlayabilirim.
sorun da bu, hemen yer ediyor her şey.
o ilk dinlemede kazındı meret.
neyse cevap istemiyorum artık. kendi isteyince duracak şarkı. yeni çözümlere açığım umutsuzca. şöyleeee şöyleee bekliiii-yom.

@maydb deniyorum :))
  • 9kuyruklukedi  (17.06.11 16:14:22 ~ 16:15:41) 
ben aklıma takılan şarkıyı yüksek sesle söyleyince geçiyor.


  • boo ya moon  (17.06.11 17:20:04) 
kurtulamıyorsan şarkıyı sevmeye çalış, yeni sözler fln yaz, klip çek, oyuna dönüştür.


  • jimicik  (17.06.11 17:25:11) 
film izle belgesel izle konser izle


  • isimmisimyok  (17.06.11 20:32:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.