[]

küçükçiftlik park'a yakın konaklama yeri varmola?

kız arkadaşımla sonisphere festivaline katılacağız. mekana yakın hesaplı konaklama yeri arıyoruz. öğretmenevlerinde yerler dolu olduğu için fiyat ve güvenilirlik açısından muadil özelliklere sahip nerelerde kalınabilir?

not:cumartesi geceden pazartesi sabaha kadar konaklayacağız.


 
Aklıma sadece taksimdeki hosteller geliyor. O civarda dediğiniz tarzda hiç bir yer yok çünkü.


  • manfool  (17.06.11 14:48:24) 
beyoğlu öğretmenevine de sordunuz mu?
sorduysanız evet tek seçenek hostel kalıyor.

  • 9kuyruklukedi  (17.06.11 14:50:02) 
evet hocam öğretmenevlerini sordum, tamamı dolu. hostellerede bakıyorum ama internet üzerinden araştırmayla gitmek çok güvenli olmayacak gibi. bildiğiniz güvenilir ve temiz hostel var mı ?


  • anadolu felsefesi  (17.06.11 15:04:50) 
var ama güvenilir ve temiz değil.
adı bile yok. o kadar!

  • 9kuyruklukedi  (17.06.11 15:07:46 ~ 15:07:58) 
anladım, farklı çözümler bulacağız o zaman teşekkür ederim tavsiyeleriniz için.


  • anadolu felsefesi  (17.06.11 15:15:26) 
chilloutpera.tumblr.com


bir ay önce falan kalmıştık. çok temiz ve çok güzel odaları var. banyo, tuvaleti de hiç beklemediğim kadar temizdi. şiddetle tavsiye ediyorum. şu anasayfada görüncen turuncu odada kalmıştık. kişi başı 35liraydı günlüğü.
  • trinitrotoluen  (17.06.11 16:15:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.