[]

27 nisan 2008 galatasaray fenerbahce maçının biletleri?

bir çok defa istanbulda bulunmama ve galatasaraylı olmama rağmen, bugüne kadar ali sami yen'de hiç seyredemedim gs yi. fırsat bu fırsattır diyorum 2 hafta sonraki bu çok önemli maça gitmek istiyorum. gerçi pek ihtimal vermiyorum ama ne olur ne olmaz yıkılır da bu stad, gözümde kalmasın bu isteğim. bu maçın biletlerine nasıl ulaşabileceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim. ne zaman, nerde satışa çıkar?




 
biletler sati$a cikmami$ olabilir mi ?
biletix'te gorunmuyor da.

  • sourlemonade  (16.04.08 03:49:18) 
sanırım daha satısa cıkmadı..

satısı cıktıgı takdırde biletix de satılmaktadır.net uzerınden yada biletix standlarından alınabılmektedır..
  • isott  (16.04.08 03:51:36) 
istanbul dışında olmamdan dolayı internet üzerinden satılması iyi haber. lakin belli bir zamanı yok mu bu satış zamanının? herhangi bir yerde zamanı konusunda bir duyuru yapılmıyor mu? ya da maçtan X gün kadar önce biletler satışa çıkar şeklinde bir teamül yok mudur? sürekli biletx i kontrol etmemiz mi lazım geliyor? biletlerin kısa sürede tükeneceği aşikar. hangi tribünde bu maçın coşkusunu en iyi şekilde ve rahat bir görüş açısıyla yaşayabilirim? (soru birdi bin oldu)


  • rastgelebiri  (16.04.08 04:04:47) 
eski-yeni açık 45 lira olur diye sallıyorum.olursa ben de geliyorum.biletler de 22sinde çıkar diyorum.hadi bakalım ehhe. forumlarda yazar ne zaman çıkacagı falan ama?...


  • x factor  (16.04.08 05:15:45) 
27 Subat 2008 Galatasaray - Fenerbahçe macının biletleri 25.02.2008 tarıhınde satısa cıkmıstı..sanırım bu macın bıletlerıde 24-25 Nisan da satısa cıkar..
satısa cıkmadan once biletix bi kac gun once duyuruyo internet sitesinde..

  • isott  (16.04.08 13:44:33) 
internetten veriliyor da daha yarım saat kala satışa site çöküyor.
kendimden biliyorum yani..

eğer burada tanıdıklarınız falan varsa elden almayı denesinler. onun için de sabah erken saatte kuyruğa girmek gerekir.
malum derbi sonuçta..
  • istanblue  (16.04.08 20:22:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.