[]

uyuz tchibo paramı geri ver :(

Şimdi arkadaşlar bu tchibo'nun sitesinden kendime, anneme vs bir sürü birşeyler aldım. Neyse, bunlar birkaç gün sonra bana paketimi yolladılar, yurtiçi kargoyla, ben de aldıktan sonra açtım, kargonun üzerindeki ad adres vs hepsi doğru, fakat içinden çıkan ürünler ve fatura başkasının adına. Ben bu durumu geçen cuma arayıp bildirdim, netten mesaj yollama yeri de var ama oradaki mesajlarıma bir türlü cevap gelmedi. Neyse, tamam halledip biz sizi arıycaz dediler fakat arayan soran yok. Pazartesi tekrar aradım tamam paketiniz gönderildi, biz sizi yine arıycaz dediler, tabi yine arayan soran yok. Çarşamba günü ne oldu bilin bakalım? Evet doğru bildiniz pakedinizin nerde olduğunun öğrenip arıycaz dediler yine arayan soran yok. bugün yine aradım en son baktım olmuyor, iptal edin dedim , e işte paket size gelince almazsınız falan dediler, peki paket falan geldi mi? Hayır. Sitesinde ise paket çoktan bana teslim edilmiş gözüküyor. Peki ben bu paketi 1 ay sonra gelse bekliycem mi? Nasıl paramı geri alabilirim?




 
tüketici heyetine şikayet edin en kısa yol.


  • cunku kardes degiliz  (16.06.11 21:44:44) 
mağduriyetinizi gidermez iseler yasal yollara başvuracağınızı belirtin.


  • ssl  (16.06.11 22:46:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.