[]

keloglan olacagim

arkadaslar simdi bi filmde kullanmak icin keloglan keline ihtiyacim var. once dedik yufka bantlayalim kafaya olmadi, torba aradik ten rengi bulamadik biz bu keloglani nasil yapicaz oyle git toys r us'tan al demeyin 50-60 lira veremem bana pratik bir cozum sunabilir misiniz ? ankara'dayim




 
koli bantlari vardir ya hani acik kahverengi olanlarindan. herhangi bir posete aaaa ya da dur poset olmasin, plastik topu kafanin ustune uyacak sekilde kesin yarim takke gibi olsun. onun uzerine de iste koli banti yapistirin duzgunce. ama parlayacaktir, ona onlem olarakta su yuze surulen pudra ya da fondoten denen nesneler var ya onlardan biriyle kapatmaya calisin, ise yarayabilir. bi de bu pudralarin sivi gibi olanlari oluyor sanirim o daha iyi kapatir.

bir de aklima kadin corabi geldi, saclari duzlestirmek icin. hatta mus kadin corabi alip direk onunla kapatmayi da deneyebilirsiniz.

ten rengi futbol topu bulursaniz da olur sanki ama kesince kuculur ve kafayi sikar mi bilemedim.. denemek lazim sanirim.
  • pyro clustic flow  (16.04.08 01:38:31) 
kafana göre kestiğin ten rengi kadın çorabını kes.kafana tak üstüne fontoden sür ve pudra ile kapla.ama saçların çok çok kabarık ve uzunsa işe yaramaz
hatta bak kadın çorabını kafana tak.üstüne şeffaf naylon torba geçir sonra tekrar kadın çorabı sonra fondoten pudra bu daha iyi oldu bea :D

kafadan attım sorumluluk kabul etmem:D
  • omer460  (16.04.08 04:10:20) 
yüzücü bonesi geçir.


  • sourlemonade  (16.04.08 04:16:39) 
kafayı kazıt?


  • ezeriko  (16.04.08 13:15:32) 
bone ariyorum bakalim ten rengi bulursam oldu bu is


  • maresalx  (16.04.08 15:30:19) 
poşetin veya bantın ustuna pudra fondoten tutmaz. soyleyeyim de boşa zaman harcamayın:)


  • likeinme  (16.04.08 17:02:24) 
önce saçları yatıştırmalısın. yüzücü bonesi denmiş, bone türü bir şey bu iş için uygun olabilir ama kullanmadığım için bilmiyorum. bir ayakkabı tamircisinden rica et sana "sıvı lateks" versin. parasıyla dersin ama ona bile gerek kalmayacak kadar ucuz bir şey olduğundan bir pet şişeye koyup verebiliyorlar. onu bonenin üzerine tatbik edip kurumasını bekle. cilt benzeri bir doku verir, üzerine her tür fondöten pudra uygulayabilirsin. lateksin saçlara kesinlikle değmediğinden emin ol, asla temizlenmez,yapışır kalır. ciltle temasında sorun yoktur, biraz suyla uhu gibi soyulur.(yine de kişi hassas tenliyse önceden biraz kol içine sürüp bakmakta fayda var)
ama söyleyeyim profesyonel makyaj keli kullanmadığın sürece hele de ışıkların altında alacağın sonuç hiç de tatmin edici olmayacaktır. ne yazık ki onların fiyatları toysrus'tan da epey pahalı.

  • morella  (16.04.08 17:22:04) 
plastik topu kes ortadan tak kafaya miss..


  • pascha d  (16.04.08 17:28:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.