[]

hangi bankada altın hesabı?

altın hesabı açtıracağım.
1-hangi bankadan açtırmalıyım var mıdır bir farkları?
2-bankalar sadece gram altın mı satıyor? çeyrek altın alamaz mıyım mesela?


 
1. Kimi bankalar o altınları değerlendirme imkanı tanır. Mesela: Kuveyt Türk'teki değişen vadeli katılım yada tasarruf hesapları.
2. Tam emin olmamamla beraber, sadece gram. Çeyrek alamazsın o şekilde.

  • jesterdvine  (16.06.11 08:40:24) 
Garanti Bankası'nda benim var hesabım. Diğer bankalarla bir farkının olacağını sanmam. Sadece gram olarak alabiliyorsun.


  • murty  (16.06.11 09:30:48) 
ziraat bankasında altın fonu var. ben onu kullanıyorum ve memnunum


  • yayla  (16.06.11 09:59:55) 
bir kere ben öyle bir girişimde bulundum ve pişman...banka garm hesabı satıyor sende elındekı parayla ne kadar alabılırsen alıyorsun sistem bu şekilde..çok emin olmamakla bereber pahalıya sana satıp ucuza bozduruyr...ben bı hafta tuttum ve zarar ettim iyi araştır derım...(bankada finansbank)


  • tülay  (16.06.11 10:36:34) 
@tülay: banka resmi altın kurunu baz alır, köşede açıktan döviz bozan sakallı adam değildir.


  • jesterdvine  (16.06.11 11:08:00) 
kuveytturkten şaşma hesap işletim cüreti falan yok garinti yer


  • hizari  (16.06.11 11:51:40) 
aynen bu altin isinin uzmani kuveytturk.alim satimda cok zarar etmezsin


  • hizari  (08.09.11 20:05:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.