[]

Var mısın Yok musun sorusu..

gecenlerde bu programda Acun Ilıcalı dellenmişti.Bir kişi yarısırken dısardan biri mudahale etmek suretiyle onu açtırma Mevlütü açtır demişti.ve Mevlüt büyük acmıstı..

bu olayı tam olarak bılemıyorum yanı zap larken denk gelmişti..bununla ilgili bilgisi olan var mı? Kim demişti onu açma diye ? sonuc ne olmustu?

simdiden tesekkurler..

 
bir magazin programinda verip durdular onu.

yarismaci amcanin gelini yanilmiyorsam israrla mevlut u actirmasini istedi amcamdan. amca da onu kirmadi mevlut u actirdi. oysa amcamin actirmak istedigi kutu otekiydi.

yani kaderini kendi belirlemedi de, yakinlari belirledi.. acun da, buna dellendi.


ve evet biz ailecek magazin izleyip cekirdek citledik gecen gun. pismanim.
  • la traviata  (15.04.08 20:04:04) 
Benim babam izliyor var mısın yok musunu, ben tam izlemedim ama o bana ayrıntısıyla anlatmıştı. Ali Osman abi dedikleri çok sevilen Bulgaristan göçmeni, otobüs şöförü bir eleman yarışıyordu. Karışanlar da karısı ile gelini. İkisi de karışarak el birliği ile elemanın şansının içine ettiler. Sonuç olarak Ali Osman abi taam 1 YTL kazandı yarışmadan.

Son olay da şu geriye 3 kutu kaldı 50.000YTL, 300 YTL ve 1 YTL. Eleman 16 numarayı açtıracaktı, 16 bile dedi, oradan gerizekalı gelini dur dur diye bağırıp diğerini açtırtı. Ama kessin bi şekilde mevlüt'ü aç dedi kız. Yani sen bilirsin, senin şansın filan demedi direk mevlüt dedi. Sonuç olarak hepsi babayı aldı...
  • selimse  (15.04.08 20:24:42) 
tamamen want2die in aksi dusunuyorum; kutuyu acmadan once 30 saniye nefes tutmalisin kucuk cikmasi icin. ki Ali Osman amcanin nefesi yetmedi ondan 1 ytl aldi; yaslilar katilmamali boyle zor yarismalara.


  • egotm  (16.04.08 10:46:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.