[]

hdd bilgisi

1. linkteki ürünün 7200 rpm ve 32 mb cache'e sahip olduğu yazıyor.

2. linkteki ürün marka model olarak aynı görünüyor ama vatan'da ürünün özellikleri yazmıyor.

Daha doğrusu bimeks dışında internette hiç bir yerde bu ürünün kaç rpm ve cache'e sahip olduğu yazmıor hatta WD'nin kendi sitesinde bile.

Müşteri hizmetlerini arayıp sordum, onlar da gidip mağazalardan öğrenebilirsiniz ancak dedi ama bulunduğum yerde vatan bilgisyar yok.

Neyse sorum şu; ben bu vatandaki ürünün özelliklerini nasıl öğreneceğim? Yada bu ürünü kullanan biri varsa bilgi verebilir mi?

www.bimeks.com.tr


www.vatanbilgisayar.com

 
aynı ürünler.
vatandan alınan bi tanesini kullanıyor bi arkadaş. dedikleri gibi sessiz şık ve hızlı.

  • godless frog  (15.06.11 14:47:34) 
@godless frog

peki şöyle sorayım o halde;

bimeksteki ürün

www.vatanbilgisayar.com bu mu?

www.hepsiburada.com yoksa bu mu?

üçünün de ürün kodu aynı ama hepsiburadaki intellipower rpm mesela?
  • rtyu  (15.06.11 14:55:18) 
Bilgim kadar aydınlatayım. Ürünlerin hepsi aynı. Western Digital rpm hızı vermiyor çünkü intellipower teknolojisini kullanıyor. Yani 7200 rpm i rahat görüyor.
Bimeks kendi kafasından yazmış oluyor 7200 rpm'i. Kalitesi tartışılmaz. Sessiz hızlı güven veriyor(kullanıyorum 1,5tb versiyonunu)
İkide tavsiyem olucak; almışken 1,5 tb hatta 2 tb al derim hep daha fazlası lazım oluyor. Birde seagate eski kasalardan (kullanmaktayım) uzak dur.
Yerinde olsam şunu alırdım; (git: www.vatanbilgisayar.com
  • onakomabunako  (15.06.11 15:35:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.