[]

araç kiralama olayı=?

nasıl oluyor? boş senete falan imza mı atıyoruz?




 
boş senet diyosun panpa, tüm araçlarının yanında, birde adamın altına yatmak demektir bu.
araba değerinde senede imza
ehliyet fotokopisi
kredi kartının bilgileri(arkadan ceza yazarlarsa)
  • benlik bu kadar  (15.06.11 13:20:18) 
evet var öle şeyler. Senedin arkasına not düş veya önüne boş bir yere "Bu senet ...... için verilmiştir ..... tarihinden sonra hükümsüzdür" diye


  • pposeidon_1  (15.06.11 13:20:19 ~ 13:21:29) 
sen antalya ya gelmicek misin?
boş senede imza attıracak olurlarsa alma. birçok rentci var burda.

  • benlik bu kadar  (15.06.11 13:22:27) 
@benlik bu kadar
antalya ya gitcem evet. önerin var mı?

  • rentts  (15.06.11 13:27:29) 
boş senet imzalamayı olayı elden kiralayanlarda olur sakın öle bişey yapmayın. rent a carlarda sözleşme imzalatırlar.


  • okseotu  (15.06.11 14:00:28) 
ne senedi? hem de boş? öyle saçma şey olur mu ya... kredi kartınızdan kiralama ücretini çektirirsiniz, kontratı da kimlik fotokopinizle birlikte imzalarsınız hepsi bu kadar.


  • 386 dx  (15.06.11 14:01:31) 
işadamı diye biliyorduk seni. boş senede imza atılır mı? :) valla ben hertz'den kiraladım izmir'de defalarca. hepsinde sadece kredi kartından ücreti aldılar. başka bir bloke falan yapmadılar. lastik far cam için 9 tl ekstra prim ödedim sadece o kadar. gidip yerel firmalardan araç kiralanmaz. (tabii ki sözleşme imzaladım ama ağır şartları yok. trafikte ne yapmamana gerekiyorsa o. içkili kaza yaparsan sen ödersin, kayıtlı şoför harici kullanırsa ve hasar olursa sen ödersin vs vs)


  • ben smyrna  (15.06.11 14:46:26) 
kurumsal firmalarda sadece kredi kartınızdan provizyon çekilir (500 tl idi misal son kiralamamda). düzgün bir yerden kiralayın senet falan riski almayın derim.


  • ozdek  (15.06.11 14:57:50) 
benden hiç provizyon da alınmadı (eminim)


  • ben smyrna  (15.06.11 15:04:52) 
Hertz in politikasi zaten provizyon almak ;) sen farketmemissindir ya da gorevli unutmustur vs. Bir ay once hertz den kiraladim bir gun icin bile provizyon cektiler.
Sixt den sirket icin kiraladim cekmediler mesela.

  • ozdek  (15.06.11 22:29:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.