[]

istanbul ile ilgili kitap

merhabalar,

çok sevdiğim bir arkadaşım yarın bir süreliğine kalmak üzere istanbul'a geliyor. bir nevi "istanbul'a hoşgeldin" demek istiyorum kendisine bir hediye alarak.

ne önerirsiniz acaba?

not:
- kitap zorunlu değil aslında.
- travel guide gibi bir şey aramıyorum

teşekkür ederim.

 
ara güler istanbul fotoğrafları çok güzel fikir.

içinde istanbul olan kitap mesela beyoğlu rapsodisi var. ama yani :/ ara güler +1907
  • cedric tweedledee  (14.06.11 07:53:38) 
etkileneceği bir sergi veya yere götürebilirsin.


  • 9kuyruklukedi  (14.06.11 10:07:07) 
istiklal caddesi'nde tünel'e doğru olan istanbul kitabevi'ne gidip çeşit çeşit kitaplardan ve istanbul hatıralarından seçebilirsiniz.


  • muhammed kutalmis  (14.06.11 14:01:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.