Giriş
(3)

Playstation Network Şifre Hatırlatma?

jesterdancer
Selamlar ahali. Sony'den gelen mailden sonra hack'ten önceki şifremi değiştirdim, ve sonra da bu şifreyi bir güzel unuttum. Şu anda PSN sitelerinde Şifremi Unuttum linki çalışmıyor. Qriocity üzerinden sıfırlayayım dedim, Türkiye'de yok öyle bir şey dedi, Proxy üzerinden girdim, orada da bir hata old
Selamlar ahali.

Sony'den gelen mailden sonra hack'ten önceki şifremi değiştirdim, ve sonra da bu şifreyi bir güzel unuttum. Şu anda PSN sitelerinde Şifremi Unuttum linki çalışmıyor. Qriocity üzerinden sıfırlayayım dedim, Türkiye'de yok öyle bir şey dedi, Proxy üzerinden girdim, orada da bir hata oldu diyor. Netice olarak şifremi unuttum, giremiyorum, sıfırlayamıyorum da.

Size sualim şu; bu yeni şifre tanımladığımız zaman yeni şifrenizde şu kadar harf, şu kadar sayı, şu kadar noktalama işareti olsun gibi sınırlamalar var mıydı, var ise bunları hatırlayan var mı acep? Belki bunları bilirsem deneme yanılmayla bulurum şifremi.

Ya da tabii daha kolayı, şifremi resetlemek için kullanabileceğim başka bir yöntem bilen varsa daha bile güzel olur.

Şimdiden sağolun.
0
jesterdancer
(13.06.11)
Yanlış hatırlamıyorsam en az 6, 8 de olabilir, karakter olacak, harf içerecek, noktalama işareti içermeyecek.
0
aidiyetsiz
(13.06.11)
Vallaha çok teşekkür ederim, ben salak gibi noktalama işaretli şeyler deniyordum, hakikaten yoklarmış :) Sonunda girebildim, tekrar teşekkürler.
0
🌸jesterdancer
(13.06.11)
:) fifa, metallica, lbp oynuyorsan ekleyebilirsin FenerIST
0
aidiyetsiz
(13.06.11)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.