[]

Fotoğraf makinesi (compact)

Fotoğraf makinesi alacağım. Aşağıdakilerden hangisi iyidir? Biri nikon coolpix s3100 öteki panasonic lumix dmc fs11.


www.dpreview.com


Ya da 300-350 lira aralığında tavsiye verebilecek olan var mı?

NOT: X lira daha koy şunu al diyene çeşitli sürprizlerim olacak!

 
bu parayı veripte kompact alınırmı bea
kompak bu adı üstünde , eş doss arkadaş tatil de kullanılır ver 150tl al samsung kullan
ama sana bn slr bi kaç makina gösteriim bak onlara , tak boynunada avan olsun

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com

www.sahibinden.com
(bende yakın zamanda aldım ordan biliorm)
  • berkecan concon  (13.06.11 20:19:26 ~ 20:20:38) 
Lumix kullanıyorum, güzel.


  • sourlemonade  (13.06.11 20:20:15) 
kağıt üstünde nikon daha iyi. 800 tl tdaha koy canon g12 var

slfjsjfsdljfsd

şaka ya şaka! : )) kızma hemen


canon ixus 105 gözüme çarptı bu fiyat aralığında. şöyle canon un compact ları iiçin hep daha güzel şeyler diyorlar.

ama burda yazan nikon'un en büyük avantajları hem ultra ufak olması, hem 26mm geniş açı lense sahip olması hem (çok da fark yok ama olsun) daha büyük bir sensore sahip olması .

panasonic ise wide angel da daha açık bir diyafram sunuyor. ayrıca ben de panasonic kompakt kullanmıştım zamanında iyidir yani.

nikon kompakt hiç kullanmadığım için bir şey diyemeyeceğim. ama expeed 2 image processor hakkıdna hep iyi şeyler duydum.
  • cedric tweedledee  (13.06.11 20:44:45) 
Kompak makinelerde Nikon'dan uzak dur bence de. Panasonic çoğu kişi tercih etmese de harika cihazları var. Lumix serisi de çok iyidir.


  • no one  (13.06.11 20:46:51) 
canon ixus'lar candır.


  • fortisvita  (13.06.11 20:54:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.