[]

kulağımın içindeki kaşıntı

kulağımın içinde kesinlikle hiçbir şeyle dokunamayacağım bir nokta ve boğazım felaket kaşınıyor. sanırım bahar alerjisinden oluyor (durmadan hapşuruyorum)
bunu geçirebilicek bişiler bilen var mı? kocakarı ilacı da olur...



 
burnu tuzlu su ile iyice temizlemek, kulaktaki ve boğazdaki kaşıntılarda genelde işe yarar. İşe yaramazsa, doktor yolu göründü demektir.


  • kahvegibi  (14.04.08 19:50:03) 
bahar alerjisinden kaynaklaniyor yasadigin kasinti. benimkisi gibi ileri safha sahiplerini gunde 3-4 zyrtec bile anca kesiyor ya da kesmiyor. gozler sulanir, yanar, kasinir, bogaz kasinir, damak kasinir, durmadan hapsurulur 1 er saniye ara ile. sonra bir zyrtec atilir, 1 saat kadar rahatlama saglanir, sonra yine bir zyrtec, bu boyle devam eder.


  • no christ requiress  (14.04.08 22:17:13) 
evet bahar mevsiminde allerjiden oluyor. ilaç tavsiye etmek haddim değil ama aynı dertten muzdarip olan bana, doktorun verdiği ilaç, bir burun spreyi: flixonase. uzun süre kullanmayın ama.


  • kibritsuyu  (15.04.08 10:07:20) 
@luin

burun damlalarinin tamami kortizonludur, kafaniza gore almayin, doktora danisin. ustelik onlar sadece tikanik burnu acmak icin varlar. ben de mesela burun tikanikligi adam olduren cinsden olmuyor o yuzden luzum yok spreye. sizdeki de bende oldugu gibi, deli gibi kasinti, yanma, burun akintisi, hapsirik varsa zyrtec iyidir. bir de geceleri bogazinizdan kus sesi gibi sesler gelebilir, bu da alerjinin astim kismidir ve bogulacak gii olur, nerdeyse nefes alamazsiniz 15-20 dk. bu durum icin de inhalerlar isinizi gorur. ventolin iyidir.
  • no christ requiress  (15.04.08 12:29:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.