[]

Ege Üniversitesi yaz okulu hakkında

Arkadaşlar Pamukkale Üniversitesi makina mühendisliğinde okuyorum ve yatay geçiş kasıyorum,fizik 2 ve matematik 2 den yaz okuluna kaldım,hem paü de yaz okulu açacak hocaların sorunlu olmasından hemde evimde olma isteğimden dolayı ege de yaz okulu okumak istiyorum.fizik 2 de bir sıkıntı yok fakat matematik 2 baya dertli..çünkü araştırdığım kadarıyla birbirinden farklı 2 genel müfredat var matematik 2 de..birincisi matematik bölümünün ve mühendisliklerin işlediği matematik 2 ki çok katlı integraller ve seriler ağırlıklı(hiç benlik konular değil) ikincisi ise fizik bölümünün matematik 2 si ki vektörler,dğrullar kısmı türevler ve azıcık çok katlı integrallerden oluşuyor.benim amacım fizik bölümünün matematik 2 dersini almak..internet sitesinden aldığım bilgiye göre fizik bölümü matematik 2 dersi açacak...eğer bu şekilde olursa hangisini yapmam makul olur?
not: fizik bölümünün matematikçileri kıldır,matematik bölümündekiler candır tarzı yorumları dikkate alacağım.



 
Başka okulda yaz okuluna gitmek istersen muhattap olacağın tek kişi kendi okulundaki ilgili dersin hocası. Kafalarsan içeriği kolay olanı al gitsin.

Fizik 2 dersini muhtemelen elektrik elektronik mühendisliğinden alırsın, ibrahim avgın veriyor dersi, sınavları oldukça zordur. Çan gelmeden önce sadece bir kaç kişi geçebiliyordu her sene, çan geldi mertlik bozuldu.
  • kimlanbu  (13.06.11 14:39:27) 
yaz okulu için bildiğim kadarıyla kendi üniversitenizde o dersin açılmaması gerekiyor.
ders içeriklerinin uyuşması falan da kurul kararına bakıyor, ki ya yaz okulunun sonunda ya da ortasına doğru belli oluyor, boşuna yaz okuluna gelmiş olabilirsiniz egede.

  • denize karsi icen keci  (13.06.11 21:33:50) 
ders içeriğinin uyuşmaı için kendi hocamın imzası yetiyor ayrıca açılsada kendi üniversitemde başka üniversitede okuyabilme hakkım var hocalar kıllık etmediği sürece..hocalara da rica ettim ikiside ege/deü yü denk kabul ederiz sorun olmaz dediler


  • edaddy  (14.06.11 14:06:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.