[]

Kiradan düşülebilecek şeyler

Ne tarz şeyleri kiradan düşebiliyoruz?

Mesela çelik kapı yaptırsak ev sahibiyle anlaşıp kiradan düşebiliyoruz. Ev sahibi bunu kabul etmezse ne yapmak gerekiyor? Bu konuyla ilgili kiracıya destek olan yasalar var mı?

Bir de camlara, balkon kapılarına sineklik yaptıracağız diyelim. Bunlar da kiradan düşülür mü?

 
ev sahibiyle anlaşırsanız düşülür. anlaşmazsanız düşülmez.
anlaşmadan düşerseniz ev sahibi arıza çıkarabilir.

mantıken, eve yapılan kalıcı her şeyi düşmek lazım ama, ev sahibi cinsse, normalde işine yarayacak olsa da bir şeyleri yaptırmak istemiyorsa, yapacak pek bir şey kalmıyor geriye.

belki çıkmakla tehdit ederek anlaşma yoluna gidilebilir. ev, kiralanması zor bir evse ev sahibi razı olmak durumunda kalır.
  • magara adami  (13.06.11 03:23:57) 
Normal de gecerli bahanesi yoksa kabul etmesi gerekiyor, ancak kasti kabul etmiyorsa , yaptirin cikarken alin yaptirdiginz seyi. Ornegin kapiyi.


  • kreider  (13.06.11 03:38:13) 
tabii evi aldığınız şekilde teslim etmeniz gerektiğinden, yerine eskisini koymadan çıkarken yaptırdığınız şeyi alıp gitmek sizi zor durumda bırakır. evdeki bataryaları yenisiyle değiştirdim çıkarken de söküp götürürüm vb. derseniz depozitonuz yanar büyük ihtimalle. bu yüzden karşılıklı razılaşmak en önemli konudur.


  • yimirta  (13.06.11 09:58:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.