[]

gece otobüs çekimi.

merhaba iki gun sonra gece otobüste final ödevim için çekim yapmam gerek. otobüs dediğim de iett ya da özel halk otobüsü. beşiktaş maslak civarı makbüldür. nası ayarlarım bi fikri olan? gece 2 saat falan sürer en fazla.




 
İETT otobusunu kiralayacak kadar butçen varsa ayarlarım sana


  • voyage  (12.06.11 22:08:36) 
bütçe ne kadar olmalı?

bi de acaba bi özel halk otobüsü sefer başına ne kadar kazanıyordur? gece 22 gibi levent - maslak civarnda seferi olanlar örneğin?
  • vital  (12.06.11 22:14:48 ~ 22:15:31) 
1000-2000 arasını gozden Çıkarman lazım!
otobuslerın seferleri var onun dısında Güzergahlarda bulunması yasak
Belediyeden izin falan alman lazım!
  • voyage  (12.06.11 23:20:29) 
sarıyer-taksim otobüsüne binip onda çekim yapsanız olmuyor mu?

yol zaten 1 saat sürer en az.

gece seferleri 45 geçe olan, 40T idi sanırım, sahilden gidiyor, daha da uzun sürer.

şöför amcadan rica edin, film çekicez ama içinde vallahi öpüşme sahnesi yok deyin, belki izin verir.
  • magara adami  (12.06.11 23:56:10) 
harbiye'de oturuyorum. cekim icin yardim lazimsa gelir yardim ederim. istersen eos 7d kameramla cekim yaparim, istersen isik/mikrofon tutarim, en olmadi oturup yolculuk yapicak yolcu lazimsa olurum.


  • perkele  (13.06.11 00:08:35) 
mesela 41 no'lu 4.levent-sarıyer hattına binsem 20.00'da 4.levent metro'dan. sonra 21.25'de sarıyerden dönene binsem. ikisinde de çekim yapsam hiç değilse şöför amcadan izin alıp? wowturkey'dekiler iett basın ve reklam bilmemnesiyle görüşün bi wowturkey de diyin yardımcı olurlar heralde dediler... aslında boş otobüs lazım ama. olmadı artık minibüs ayarlayabilir miyim? bir sefer de ne kadar kazanıyodur bunlar?


  • vital  (13.06.11 01:01:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.