[]

Anime önerisi istiyorum ve Ghost in the shell klavuzu istiyorum.

1. Death Note ve Hellsing beğeniklerim arasında, Vampire Hunter D de güzeldi. Bu tür tavsiye edebileceğiniz animeler nelerdir?

2. Bir de ghost in the shell'in devamını getirmeyi çok istiyorum ancak bunun mini serisi, ikisi, üçü, Stand Alone Complex, falan filan gibi bir sürü şeyi var. Bunların sırası nedir? Yani "önce şunları izle, sonra da bunları" derseniz çok sevinirim.


 
1) (git: 8888)
once arama yapmani istiyorum.

  • sourlemonade  (14.04.08 02:41:53) 
1. cevab veremedim.

2. cevab alamadım.
  • late viper  (14.04.08 02:43:25) 
ghost in the shell icin once direk ilk film olan ghost in the shell'i izle. orda konsepti anlarsin sonra ikinci film olan ghost in the shell innocence'e yada tv serisi olan ghost in the shell stand alone complex'e gec, tercih senin. tv serisiyle filmler arasinda konu acisindan baglanti yoktur, hatta seri ilk filmdeki olaylari olmamis kabul eder, kendi kurgusuyla gider. tv serisi 1st gig ve 2nd gig diye 2 ayri 26sar bolumluk sezondan olusur, ayri dosyalari inceler. tabi once 1st gig'i sonra 2nd gig'i izlemelisin. son olarak da ghost in the shell stand alone complex solid state society filmini izle, o da tv serisinin ozet filmidir.


  • jupiterianvibe  (14.04.08 06:25:46) 
neon genesis evangelion
berserk
full metal alchemist + film i
elfen lied.

evet bunlardır bence
  • ccompiler  (14.04.08 13:12:58) 
1. benim en sevdiklerim şunlardı: "cowboy bebop the movie,ninja scroll the movie,ninja scroll tv series" daha farklı şeyler istiyorsan "dr blackjack,wicked city ve urotsukidoji"yi öneririm. illa ki seviceksin.

2.Ghost in the Shell ve Ghost in the Shell 2:Innocence.ikisi de filmdir.bu ikisini izle önce.

not: full metal alchemist seriesi de öneririm fakat 50 den fazla bölümü var.
  • atmosphere  (14.04.08 19:08:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.