(2)
internet bağlantısı sorunsalı
işyerinde adsl bağlantımız var. sabit telefon yok kullanmıyoruz. interneti sadeece pos cihazı için kullanıyoruz. 1)telefon hattını iptal ettirip bu `yalın adsl`'ye geçsek karlı olur muyuz2) ev ile işyeri arası 250 m. tek bağlantı ile hem evde internete girip hem de işyerinde pos cihazını internet üz
işyerinde adsl bağlantımız var. sabit telefon yok kullanmıyoruz. interneti sadeece pos cihazı için kullanıyoruz.
1)telefon hattını iptal ettirip bu
yalın adsl'ye geçsek karlı olur muyuz
2) ev ile işyeri arası 250 m. tek bağlantı ile hem evde internete girip hem de işyerinde pos cihazını internet üzerinden kullanma imkanımız var mı.
0
yalın adsl'de de 15 lira sabit ücret vardı yanlış bilmiyorsam.
0
biz evcek yalına geçtik pişman olduk, normalde verdiğimiz 20'ydi şimdi 15 oldu ama kapatırken öğrendimki bizim her ay bilmem kaç dakika bedavamız oluyomuş, sonra ttelekom bazen her yöne bedava yapıyo onlar fln varmış. tabi dinlemedik tel yok zaten diye geçtik yalına.
0