[]

kredi kartı (?)

efendiler,

limiti en yüksek kredi kartı hangisi (öğrenci için) bir bilen var mı acaba?

...ve şu kredi kartını sakın alma çok kötü falan dediğiniz bi' kart varsa da rica edebilir miyim düşüncelerinizi?

 
Bu sene benim hazırlıktaki elemanlar CardFinans GO almışlar. Netten başvuruyorsun zaten dönüyorlar 3-5 güne. Aylık geliriniz ne kadar diye sormuşlar. 750 demiş bunlar da. Kart ta 750 lira limitli gelmiş..
Bende de bundan var ama ben aldığımda 500 idi bu sene başında 750 oldu.
Ayrıca Dönem borcunun 200 lirasına faiz işlemiyor sanırsam.. şimdiye kadar kötü bi' yanını görmedim. Hatta gereksiz yere +6 gibi saçma sapan taksitleri var. Kasiyer Taksit ister isiniz diye sordu ben de en azından 2-3'e bölünsün dedim. 6+6 yapmış 40 liralık şortu 1 yıl ödetecek anasını satayım bana!
Play Card var bir de bendeYapı Kredi'nin ama internet bankacılığı iğrenç olduğu için tercih etmiyorum kullanmayı.
  • kaf daginin kafi ve olu kefeninin kefi  (12.06.11 04:51:54) 
eyvallah hacı. yemişim,yaptım valla başvuru...


  • merdümgiriz...  (12.06.11 07:12:26) 
ben play'in internet bankacılığından memnunum şahsen. buna ek olarak sadece internet bankacılığını kullandığım için kazandıklarım da yanında tuzu ve biberi :P.


  • madyb  (12.06.11 08:57:08) 
play card iyidir ama dikkat et sonra benim gibi 750 tl yi ödemek için mendil satmak durumunda kalırsın, abi mendil lazım mı ?


  • besirzade  (12.06.11 10:11:44) 
ben de play karttan memnunum, 500 tl limit verdiler, otomatik limit yükseltme talimatı verdim ama 3 aydır yükselmedi


  • dieselsingle2  (12.06.11 10:59:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.