[]

öğrenci için xbox

biz xbox almaya niyetlendik şimdi. kinect filan akacaz yazın. ama çok paramız yok. yurtdışından alalım dedik fiyatları iyi olan ntsc. pal olanlar türkiyeye yollamıyor filan(ebay). çıkamadık işin içinden. 150 avroyu geçmeyenler var yoksa. gümrükte sorun çıkmazmış öyle olunca. şimdi biz işin içinden çıkamadık. ne yapmalıyız?




 
150 euroyu geçmese bile gümrüğe takılma ihtimali var.


  • point me at the sky  (12.06.11 05:10:02) 
Tamamen gümrük görevlisinin o anki durumuna bağlı o olay. 1000 dolarlık şeyi geçirip, 10 dolarlık şeyi geçirmeyebilirler. Ha geçirmeseler ve vergisini öderseniz, yine de Türkiye'deki fiyatından daha az ödemiş olursunuz muhtemelen, o ayrı.


  • sesee  (12.06.11 08:56:57) 
çok büyük ihtimalle gümrükte kalır.


  • isyanim var ulaan  (12.06.11 10:07:23) 
nerden geldiğinede bağlı. arkadaş; laptop, 2 ipod ve 2 iphone getirdi yanında. hiç bişey demediler.


  • abcde5  (12.06.11 11:06:23) 
uzun süre araştırdım birçok varyasyonu denedim yurtdışından yakın zamanda gelecek birini de bulamayınca internetten xbox 360 250gb+kinect 875'e 9 taksit aldım.


  • emininsel  (12.06.11 12:50:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.