[]

Gurur Yapma Sorusu

Okuldan aynı sınıftan sevdiğimiz bir arkadaşımız vardı. Adı da X olsun. Bu kişi geçenlerde İstanbula taşındı. Ortak arkadaştan duydum, telefonunu aldım ve hoşgeldin beşgittin vb konuştuk. Anlaştık yakın zamanda görüşelim diye. Hatta bir kere daha aradım müsait mi diye, annesi buradaydı müsait değildi. Peki dedim, yakında görüşelim diye ekledim.
Bu akşam ortak arkadaş aradı, biz akşam X'le buluşcaz sen de gel istersen.

Ona çıkıştım, daha önceden söyleseniz ya dedim. O da cevap verdi, "ya az önce X aradı napıyorsunuz diye sordu. Dedik şöyle şöyle. Dedi ki evde çok sıkıldım, buluşalım hadi" Bunu duyduktun sonra dedim ki "Sana beni aramanı çağırmanı o mu söyledi yada sen mi dedin JD de gelsin diye?" Hayır, lafım geçmemiş.

Akabinde X'i mahsustan aradım "bu akşam napıyorsun, müsaitsen gel takılalım" falan diye zarf atmak için. Ama X'i 2 kere aradım (20:25), açmadı. Diyorum ki, mutlaka görecektir aradığımı. Arayacaksa geri arar.

Şimdii, hissettiğim şey atlatılmak satılmak ekilmek ne derseniz deyin. Güzel bir duygu durumunda değilim. Sizce haksız mıyım haklı mı? Olayı bi analiz edin bakiym sevgili experler :)

PS: Bakabildiğim en nötr açıyla görünüş şu, X seninle değil de -ona JD'yi de çağır demediğine göre- o ortak arkadaşla birşeyler yapmak istedi.

 
haklısın bence sonuna kadar. bence sizi ekmişler umursamamışlar gibi görünüyor. isterseniz sizde umursamayın ve sallamayın onları.


  • cunku kardes degiliz  (11.06.11 21:04:41) 
bence siz X'i sallamayın, sizi çağıran arkadaşınız X demediği halde, kendisi de çağrıldığı halde sizinle de olmak istemiş ki aramış. başkası olsa bana düşmez deyü aramayabilirdi. ortak arkadaşınızın bir suçu yok, gitmeyin, ama X'ten de bir açıklama duymadan yargılamayın, başka bir şey olabilir. ama belli bir zaman lafı geçmezse X'i sallayabilirsiniz..:)


  • nicksiz bir insan  (11.06.11 21:09:43) 
X az önce beni aradı, tamamen habersizmiş gibi zarfı attım, dedi ki "çok sıkıldım ortak a'yı aradım buluşucaz Kadıköyde. İstersen sen de gel?"

Bu nedir şimdi olm?
  • jesterdvine  (11.06.11 21:22:27) 
bu X kişisinin ortak arkadaşınızın size buluştuklarını söyleyebileceğini düşünmesi gerekirdi. bu durumda ya düşünemedi ya düşündü ama önemsemedi ya da böyle yapmasının bir sebebi var. belki de zaten ortak arkadaşınızın sizi de çağracağını tahmin etti ve de sizin bu şekilde hissedeceğinizi düşünemedi ( bu çok iyimser oldu )
ben de sizin gibi düşünürdüm geri aradığında konuşurdum bir çıklaması var mı diye. aramazsa da bir daha ben de aramazdım.

  • handgrenade  (11.06.11 21:26:45) 
aramış işte, ne demek bu ne? boşu boşuna alınmayın lan, zaten aranızda öyle bir şey olsaydı hissederdiniz, böyle arkadaş olamazdınız ki. ha yine için rahat etmeyecekse yarın fln sor ortak arkadaşınıza sen mi söyledin de X beni öyle aradı diye.


  • nicksiz bir insan  (11.06.11 22:34:43) 
ortak arkadaşınız durumdan haberdar etmiş olabilir, ondan sen de gel demiş gibi geldi bana. eğer özel bir şey konuşmayacaksa ortak arkadaşla, satış gibi geldi bana.


  • restlesss  (12.06.11 11:59:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.