[]

seçim sandık oy

selamlar gençlilk, kafama takıldı da pazar günü muhtemelen boş oy atcam, o sandıkta şerefsizin birine denk gelmem ve o serefsizin benim yerime aptal bir partiye evet damgalaması ihtimali yüksek midir ? bunu önlemek için neler yapılabilir




 
geçersiz oy atın. yani iki partiye birden basın mührü.


  • guro1907  (10.06.11 20:57:40) 
2-3 kere damga basıp, geçersiz oy kullanabilirsin.


  • leans  (10.06.11 20:58:00) 
oy pusulasına ''naber gençler, eğleniyo muyuz'' yazın.


  • nicksiz bir insan  (10.06.11 21:14:48) 
Madem kimseye oy vermek istemiyorsunuz, neden oy vermeye gidiyorsunuz?! Hiç gitmeyin o zaman. Amaç ne yani?


  • jacque  (10.06.11 21:27:36) 
amaç vicdanımı rahatlatmak. demokrasi kötünün iyisini seçmek diyenler var, buna inanmıyorum. demokrasi bize verilenlerle yetinmek mi yani ? he türkiyede bildiğim kadarıyla boş oy verenle, oy vermeye gitmeyenler ayrı ayrı değerlendirilmiyor, hepsi oy kullanmadı olarak görülüyor, olsun. ben çapsız, seviyesiz siyaseti beğenmiyorum; akıl fikirden yoksun vaatler de umrumda değil. bu düşüncemi de sanırım ancak bu şekilde gösterebilirim. kimsenin umrunda olmayacağını bilmek te önemli değil, yapmak istediğim şey bu.


  • violethill  (10.06.11 21:39:56) 
Pusulanın arkasına hayalindeki partinin amblemini çizip ismini yaz aynı formatla, ona bas mührü de. Ben öyle yapacağım.


  • coldbound  (10.06.11 21:43:25) 
Sonra şikayet etmeyin eleştirmeyin panpalar. Gelin kendi kendinize anarşizmi mahalli seçimlere bırakın derim şahsen. Siz basın yine bi partiye,dışarı cıktıgınızda sagda solda " aaaağğğbi hepsine bastım,huaaaa" diye geyik yaparsınız.

Gelin geleceğinizi bu kadar ucuza bırakmayın. Oyunuzu kullanın.
  • frenchkiss666  (10.06.11 22:35:19) 
@frenchkiss666 dogru söylemiş. günahtır, gençliği akp elinde giden nesil olmaktansa chp'yi yüzbin kez tercih ederdim-tüm eksi yönlerine ragmen-. en azından üç-beş vasıfsız badem bıyık, binlerce mod-medyan beni yönledirebilecek konumda olmazdı. lütfen oyunuzu kullanın. evet kötünün iyisini secin, çünkü cidden berbat haldeyiz.


  • heyamo  (10.06.11 22:50:18 ~ 23:51:29) 
Hocam iyisin hoşsun da, hakikaten "kötünün iyisi" diye bir şey var yani... Sonra işte bu adamlar yasaklarla bizi yönetiyor vs. diye herkes birbirine yakınıyor. En azından "alternatif" olarak bir tanesine kullan derim ben, tabi yine sen bilirsin.


  • neosphere  (10.06.11 22:52:55) 
"hiç bir parti kafamdakine uymuyor" demek biraz egoistlik olmuyor mu? Son tahlilde bu ülkenin 70 milyon vatandaşına sorun, 70 milyon ayrı parti çıkar. Eski yunan demokrasisi gibi parmak kaldırarak da oylama yapılamayacağına göre belli asgari müştereklerde anlaştığınız partiye oy vermek en iyisi. Ben kendi adıma hiç bir şey yapamasam, en karşı olduğum, ülkeye en zararlı gördüğüm partiye engel olacak şekilde oy kullanırdım.


  • firez  (10.06.11 23:21:32 ~ 23:21:59) 
oy kullanmayan hiç kimse kim yönetirse yönetsin onu ve diğerlerini eleştirme hakkına da sahip değillerdir.


  • c1b2k3  (11.06.11 01:55:19) 
"facebook'lar falan çirkin şeyler" diyen bir zihniyet var iktidarda. yarın belki bu siteye bile duyuru yazamayacaksın çünkü +18 duyurular nedeniyle kapanacak. sırf bu yüzden bir partiye oy vermeyi düşünmez misin?


  • merhum  (11.06.11 10:30:06 ~ 10:31:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.