[]

TVlerdeki 3G bağlantı Saplantısı

evet hangi kanal olursa olsun 3G ile canlı bağlantı yaptığını kabak gibi yazıyor oraya. ve ben de sinir oluyorum 3G ile yapıyorsan yapıyorsun bana ne amk? sen bağlantıyı yap da neyle yaparsan yap. hayır hani türkcell vodafone veya avea sponsorluğunda yapıyoruz dese gene amenna da hiç bi şebeke ismi de yok. kabak 3G de 3G. ilk çıktığı zamanlar hadi neyse çocuklar hevesli dedim de 1 sene geçti bunlar hala bu olaydan vazgeçmedi.

evet bunun sebebi nedir abi ya?


 
Bildiğim kadarıyla 3g diğer yöntemlere göre daha ucuz oluyor.


  • murtiii  (10.06.11 20:04:52) 
ucuz olsun abi para benim cebimden çıkmıyor ki, bağlantıya istedikleri parayı versinler bana ne? niye benim gözüme sokuyorlar ki bunu illa?

yani benim düşüncem 3G nin türkiyeye gelmeden önce çoktan eskimiş bir yöntem olduğu ve türkiyeye bunun aşılanması gerektiği için böyle bir göze sokma yoluna gittikleri yönünde acaba yanılıyor muyum?
  • lamneth  (10.06.11 20:08:18) 
görüntü kalitesi normal bağlantıya göre daha düşük olduğundan yapıyorlardır belki. kalitesiz ama bu yüzden hesabı :)


  • cliffburton  (10.06.11 20:23:36) 
3g'de takılmalar, kesilmeler, bozulmalar oluyor. "aman seyirci dikkat kesil" manasında koymuş olabilirler.


  • fusiondx  (10.06.11 20:23:58) 
3g yazmasının sebebi goruntu kalitesi düşük bu yüzden ve kesilmeler olursa da bu yüzden. yoksa onlarında sikinde değil nasıl yaptıgı yayını maliyet dışında. 3g en cok tv kanallarına yaradı diyebiliriz. canlı yayın aracları sandıgınızdan cok daha maliyetli şeyler.


  • rurouni  (10.06.11 20:55:31) 
birincisi kalite düşük takılır kanka dikkat et
ikincisi "bakın teknolojimiz çok yüksek anında oradayız" mesajı

  • roket adam  (10.06.11 22:11:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.