[]

İtalya'da nereye gidilir, gezilir, yenir içilir? Tavsiye ltf.

Tur şirketlerinin İtalya turları ile mi gideyim kendim mi gideyim karar veremedim. Maliyet ve efektif olup olmadığı konusunda yardımlarımızı rica ederem. (Roma, Venedik, Floransa 6-7 gün tur maliyeti 600EURO civarı)




 
romaya gitmedim ama venedikten 2 günden fazla harcama, tek başına gez murano ve lidoya git. floransaya 3 gün yeterli, ufizzi ve mikalenjelo tepesi muhteşem. muhtemelen aç kalacaksın domuz yemiyorsan, makarnaları da güzel değil, pizzaları da bize pek hitap etmiyor, bol bol dondurma ye, özellikle venedik in arka sokaklarında, harika oluyor. mozerella alıp ekmeğin arasına doldur ye derim, turla gitme tek göreceğin yer venedikte san marco olur adam akıllı, floransada müzeler. al fotoğraf makinanı tek başına gez


  • ne istedigini bilmeden aglayan cocuk  (10.06.11 11:51:40) 
www.eksiduyuru.com


şurada yanıtlamıştım benzer bir soruyu uzunca.
  • xenderoth  (10.06.11 11:54:46) 
turla gitmek vizeyi falan ayarladıkları için o açıdan daha kolay oluyor. turla gittiğinde turla gezmek zorunda değilsin. biz floransa'da bi gün kaldık, turla gezdik ve çok sıkıldık. kendi başınıza gezebilirsiniz, zaten küçük. roma'da direkt kendi başımıza takıldık. tek yapmanız gereken harita edinmek. onu hallettikten sonra kolay. ama bana kalırsa turla gidecekseniz de çok kısa bi tur olmasın. açıkçası ben roma'ya doyamadım, 2 buçuk gün gezebildik. floransa'da o kadar görecek bi şey yok, 1 gün yeterli. venedik'i bilmiyorum.


  • yazaryan  (10.06.11 12:28:19) 
yazın gitme. nemden ölürsün. baharda git. turla git ama serbest zamanlarda kendin gez bence. aktarma yapmak zor olabilir tek başına.


  • african rain  (10.06.11 19:39:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.