[]

lens sorunu.

sevgili tamronlar ve sigma arkadaşlarım.
bu adam yeni bir lens almak durumunda düşünce olarak
macro
sigma 105mm
tamron 90 mm
ilk tercih tamron 90 mm fakat tamron 90mm bulmakta sıkıntı çekiyorum 2. el alacagım. sigma 105mm'lere baktım fakat sigmadan yana dilim yandıgı için zamanında artık sigmadan uzak durmaya bakıyorum kullanan varmıdır sigma 105mm focus hızı nedir.ilk netlemede sonsuza netleme sıkıntısı hala yapıyor mu lensleri ?
yada olmadı iyice kafayı kırıp m-65 alıcam o olacak gerçi onuda bulamıyorum oda ayrı konu.

peşinen not: canon 100mm usm L düşünmüyorum lens olarak.

 
Canon 100mm düşünmeme sebebi fiyatı mı? Eğer tamron ve sigmayı sıfır almayı düşünüyorsan onların yerine 2. el canon 100mm al derim. Tamron'un 17-50 f:2.8 i dışında kullandığım lenslerinden çok tatmin olamadım. Sanki hep bi netlik sorunu vardı gibi. Sigmaya da oldum olası ısınamadım.

Tamam sana yardımcı olamadım sanırım fikir açısından ama yine de 100mm usm L içlerinde en iyisi bence.
  • sustain  (10.06.11 00:58:16) 
konu fiyat degil konu tamamen 100mm usm l performansının çok fazla şişirilmiş olması aynısı olmasada bu lenslerin onlara çok yakın performans sergilemesi. ben şahsen canon m-65 varken 100mm bu kadar büyütülecek bir lens olmadıgını düşünüyorum ki kullanımlarım sonunda buna iyice emin oldum.


  • exodia  (10.06.11 01:01:13) 
sigma 70 macro veya tamron 90 macro alırsan pişman olmazsın. 105 hk. bilgim yok.


  • forrestgump  (10.06.11 09:36:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.