[]

kediciğim hasta mıı??

merhabaa. kediciğimizi geçenlerde bir kedi/köpek ısırmış (hayvanın ısırıldığını anlayınca biz sokaktan aldık, güzel bakımlı bahçemizde kediciğimize bakıyoruz, geceleri de içeri alıyoruz). yüzünde diş izleri vardı, onlar geçti sayılır ama bu sefer de göz kapağının üstündeki tüyler dökülmeye başladı, hatta bir gözünün üstü bariz dökülmüş. ısırdığı zaman yoktu bu aralar olmaya başladı. aradan iki haftaya yakın bir zaman geçmiştir. yüzündeki tüyler azaldı. vücudunun diğer kısımları normal ve sağlam görünüyor. acaba ısıran bir köpekse uyuz falan mı olmuştur?? nedir bu dökülmenin sebebi?




 
veterinere götürseniz?

bu arada sırf sütle beslemeye kalkmayın hayvanı. iyi kedi maması ve bol su verin.
  • point me at the sky  (09.06.11 18:38:41) 
göz kapağının üstü mü ? kedilerin göz kapağı olmaz ki.gözün yukarısı mı neresi ?


  • retarded  (09.06.11 18:54:47) 
evet gözün yukarısı yani. gözün hemen bi cm üstü. her iki göz üstünde var birinde daha fazla. başka bir yerde dökğlme yok. yüzündeki tüyler çok az gibi geldi bana seyrek sanki. helpp!!


  • bıdıbıdı  (09.06.11 19:46:10) 
her iki göz üzerinde.yani kulaklara doğru her kedide tüyler seyrek olur.benim kediminde göz-kulak arası tüyler dökülmüş gibi göüküyor ama değil.normal bişey.


  • retarded  (09.06.11 19:49:50) 
kedi-köpek gibi hayvanlarda uyuz genelde göz çevresinde başlar ve tüyleri döker. iyice kelleşmeye başlamışsa dikkat edin bakalım çok kaşıyor mu? veterinere gösterin bence.


  • elenika  (09.06.11 22:51:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.