[]

Nokia telefonumun kamerası kendiliğinden açılıyor

modeli 6220 classic. tuş kilidi varken de yokkken de, durduk yere telefon kendiliğinden kameraya geçiyor. sonra yine kapanıp tekrar açılıyor kamerası. bazen peş peşe o kadar çok oluyor ki, telefon ısınıyor anormal şekilde.

nedir sizce sorun, ne yapmalıyım. (servise götürmeden çözmek istiyorum mümkünse)


 
(bkz: hard format)

edit: bunu denedikten sonra yine olmazsa yazılımsal bir şey değildir zaten. içini aç telefonun kamera tuşu ayrıysa onun etrafını filan bi temizle. araya bişey sıkışmış dökülmüş olabilir en ufak bi harekette o tuşa basar.
  • cagdassalur  (09.06.11 14:14:08 ~ 14:15:57) 
hard format atmadım. yazılımsal bir şey değildir diye düşünerek önce telefonun arkasındaki kameranın kapağının slider(?)ını kapalı bir şekilde sabitleme çalıştım ama sanırım biraz aşınmış alt kısmı. ben de kapağı açık hale getirdim ve orada sabitlendi. artık kendiliğinden açılmıyor kamera.

özet geçeyim: telefonun arkasındaki kamera kapağı açık bir halde dursun. o kısım yerinden oynamadıkça bir sorun olmuyor.
  • qwertyali  (14.06.11 11:28:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.