[]

Boğaz turu

istanbul^da ki boğaz turları eğlenceli ve iyi vakit geçirten turlarmı ? nasıl oluyor bunlar nerden aklkıyor nereye gidiyor ? fiyatı nedir ? hergün var mı ?




 
öyle özel turlar akşamları kabataştan var, yemekler eğlenceler dansözler vs. boğazda hareket ederken devam eder. ama öyle idonun götürdü eminönünden boğaz turları 1 saat falan sürüyo yanılmıyorsam 5 tl olmalı en fazla 7,5 tl. her gün her saat var


  • cunku kardes degiliz  (09.06.11 10:52:10) 
eğlenceli derken müzik çalabiliyor ama öyle millette "eller havaya" durumu pek yok. insanlar manzarayı, yalıları, yeşilliği izliyor sonuçta.


  • yazaryan  (09.06.11 10:59:02) 
eminönünde "bosporuss turr bosporuss" diyerek müşteri avlayan elemanlar var. ortaköyde gündüz vakti her saat başı boğaz turuna çıkan tekneler var. bostancıdan her gün saat 18'de kalkan tekneler var. idonun boğaz turu var bir de. şu ana kadar en mantıklısı bostancıdan kalkanlar ve ido gibi geldi bana. bostancıdan kalkanlar kişi başı 15tl. fiyat olarak bir onu biliyorum.


  • zlatan1937  (09.06.11 11:29:37) 
Şehir hatlarında 3 çeşit oluyor.

*Uzun (nostaljik) Boğaz turu: Her gün oluyor. Saat 14'e kadardı galiba. Çift yön 25, tek yön 15 ti.

*Kısa Boğaz turu: 2 saat sürüyor. Her gün var. 10 lira olması lazım.

Şu resimde güzergahlar verilmiş:
www.yukleresim.com

*Mehtap turu var birde. Akşamları oluyor. Gece 1'i buluyor bitmesi. 20 liraymış. Hiç gitmedim. Canlı Müzik var. Geçen sene tanıtım broşüründe her hafta farklı bir müzik teması oluyor diye yazmışlardı. Haftada bir kere C.tesi günleri oluyor.

www.yukleresim.com


Bunlar haricinde tek jetonla gidebileceğiniz boğaz'a gidiş ve ve boğaz'dan dönüş diye günün belli saatlerinde seferler var. Bildiğin şehir içi vapur seyahati. Eminönü nden başlıyor A.Kavağına kadar gidiyorsun. Senede bir kaç defa kullanırım bunu. Burada biraz bahsedilmiş : (bkz: boğaz hattı)
  • iustitia omnibus  (09.06.11 12:26:54 ~ 12:28:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.