[]

ben kıro muyum acaba

şarki dinlemekten kıro olunuyo mu bilmiyorum ama

şu an fizy listemde ard arda
fizy.com ( i.tatlıses : sormadın beni )
ve fizy.com (h.sezai : duman )

dinliyorum.

kompleksden falan değil de merak ettim öyle :)

 
halil sezai ben de dinlerim..hatta ferdi tayfur'Un bilmediğim şarkısı yoktur. tipe gel giyinişe gel odama gel görürsün alakasız bi adam olduğumu =)..hayır değilsin. müzik zevkin birçok türü içeriyor sadece.


  • popcu sevgilisiolan rockci  (08.06.11 15:33:29) 
ne alakası var yahu, neyi beğeniyorsan onu dinlersin. ben winamp'da shuffle'ı bir açıyorum:
haggard'dan neşet ertaş'a, neşet ertaş'tan inna'ya, inna'dan beethoven'a geçiyor mesela. olur öyle.

  • xenophobe  (08.06.11 15:39:37) 
Kıro kelimesinin kelime anlamı çok farklı bu arada.


  • liriamer  (08.06.11 15:41:27) 
ibrahim tatlıses'ın söylediği, hissettiği şeyleri paylaşabiliyorsan benden çok uzaksın diyebilirim. o adamın ifade ettiği herhangi bir şey bana uzakdoğu motifleri kadar egzotik geliyor.


  • mirac  (08.06.11 15:44:44) 
şarkıları dinlemeye gerek görmedim tabii ki. cevap da evet.


  • panina manina  (08.06.11 15:45:25) 
evet. benim gözümde bu şarkıları dinleyenler; kıro, keko, keküçtür. Uzak durulması gerekir.


  • wertyu  (08.06.11 16:00:20) 
birine, dinlediği müzikten dolayı kıro nitelemesi yapan kişi benim gözümde kıronun önde gideni, zaman zaman bayrak sallayanıdır.


  • altinci nesil caylak  (08.06.11 16:14:16) 
ibrahim tatlises in kendisi kekuc diye sarkisida mi kekuc kardesim.
hadi diyelim pink floyd elemanlari orospu cocugu irkcinin onde gideni olsaydi ayni albumleri yapsaydi boyle got vericek miydiniz onlar icin merak ediyorum. yazik lan boyle mantiga sozluk.hey gidi

  • inancsiz deve  (08.06.11 16:32:53) 
metal dinleyenlere de satanist allahsız falan derler. kulağına ne hoş geliyorsa onu dinle.


  • fusiondx  (08.06.11 16:37:34) 
şarki dinlemekle kıro olunmuyor.

zaten insani boyle genelleyici bir etiketle etiketlemek icin, kucuk ayrintilar yetmez.
  • magara adami  (08.06.11 16:42:01) 
Kıronun önde gideni! :D
yok bee.. şimdiki çoğu rockcı ..arabesk fantazi parçaları yorumluyor.. üretememekten..h.sezai duman ı şimdi senden duydum..pek bilmem..rock müziği enstürmanlarıyla cover yapsalar ne güzel olurmuşş..sözler azıcık acılı..:) dinlemeye devam çok kaptırma..eleştirttirme beyenilerini..vardır bi sebebi..

  • Barbunya2  (08.06.11 16:57:19) 
bir adamı*gadını kıro yapan nedir?

dinlediği sarkılar ise aynı adam hem vivaldi"nin autumn"dan hem de muslum gurses"in haydar haydar"ın ayrı zevk alabiliyorsa bu kardesimiz kıro mudur?

ya da

hem Nietzsche"nin *adını da bir seferde yanlıssız yazabılıyorsa :) ve hemen hemen bütün batı filozoflarının kitaplarını okuyup yuttuğu halde hala FHM ya da esquire"dekı karılara bakıp, "off mnsıkiim manitaya gel!" diyorsa kıro mudur?

hem lars von trıer"i, kurusova"nın, ya da nurı bılge ceylan"ın filmlerini izlemekten büyük keyif alıp hem de safak sezer"in komedı fılmlerine yarıla yarıla guluyorsa kıro mudur?

insanın kendi ile celismesi dünyanın en keyifli seyidir. ayrıca hıncal uluc noam chomsky"e bes basar canikom.
  • gunlerin kopegi  (08.06.11 17:51:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.