[]

PS3 Bozuldu [Ölmem mi beni taşlara vurun!]

Benim klasik 29 saat süren pause'larımdan birinden döndüğümde ekranda yeşil ve kırmızıya çalan bazı kare şeklinde bozulmalar ile karşılaştım. Açtım kapadım, beklettim, HDMI kabloyu değiştirdim, HDMI girişi değiştirdim. Tek denemediğim başka bir TV oldu onu da bugün deneyeceğim.

Sorular şunlar;
1) Benzer bir sıkıntı/sorun yaşayan oldu mu?
2) Avrupa yakasında PS3'ünü hakkıyla iyice tamir ettiren oldu mu? (Mümkünse Bakırköy tarafları, olmadı Levent/Beşiktaş vs...)

Allah daha büyük acı vermesin.

Teşekkürler,

 
board aşırı ısınmadan dolayı yanmış dostum, tek ihtimal var,soğutucunun altına termal macun sür,eğer olursa olur(onuda çok dikkatli yap,riskli iş)olmaz ise yedek parça olarak kullanabilirsin.geçmiş olsun

not:birde power ışığı kırmızı mı yanıyor başka renk yanıyorsa ne renk
  • Aslan Yürekli  (08.06.11 14:43:19) 
cihaz çalışırken herhangi farklı bir renk görmedim. Sanırım yeşildi.


  • murat mc  (08.06.11 14:44:52) 
goo.gl

bu adreste ilk söylediğim işlemin resimli anlatımı var.hadi kolay gele
  • Aslan Yürekli  (08.06.11 14:50:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.