[]

android market

alınan samsung galaxy ace'te orijinal android market yok. samsung android market diye bir şey var ama onda da 200 uygulama ya var ya yok. market.android.com'dan girince de eşleşen telefon bulunamadı diye uyarı veriyor. nasıl halledilir bu?




 
apk dosyasini internetten indirip telefona yuklemeyi denedin mi?


  • roadrunner merlin  (08.06.11 04:34:10) 
yok. o nasıl oluyor?


  • sanal uyku  (08.06.11 04:42:12) 
bendeki 4 aylık ace'te gayet var ama?! Rootsuz cihaz, üstüne bir kere format da yedi.


  • jesterdvine  (08.06.11 08:45:50) 
"Telefonunuzun arama menüsüne girip *#272*telefonunuzun imei numarası# tuşlayın.Karşınıza gelecek listeden ECT 'yi seçeceksiniz.Bunu onayladıktan sonra telefonunuz kendiliğinden kapanacak ve kısa bir süre sonra kendiliğinden açılacak ve artık android market ve youtube açılmış olacak.Bu arada telefonunuz ingilizce olarak açılacak.Telefonunuzu türkçe yapmak için settings>language and keyboard>choose language kısmına girip türkçeyi seçeceksiniz.Artık herşey tamam marketi ve youtube' yi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz."


  • contavolta  (08.06.11 11:17:03) 
contavolta
onu ben de gördüm ama garantiye zarar verir mi bu işlem?

  • sanal uyku  (08.06.11 13:15:26) 
yok ben yaptım ama garantilik bi işim olmadı aynısını arkadaşa söyledim, o da yaptı sonra o kurcalerken bozmuş telefonu servise verdi, yapıldı. garanti kapsamından çıkmıyor yani.

android market olmadan kullanılmaz bu telefon ya. applanet te kur.
  • contavolta  (08.06.11 18:17:12 ~ 18:18:55) 
applanet hakkında sözlükte son birkaç gün için iyi şeyler yazmıyor?
diğer dediğinizi deneyeyim madem bir de.

  • sanal uyku  (08.06.11 21:07:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.